Vettem egy msi rx480-at, de valami nem az igazi?
Figyelt kérdés
Az a helyzet minden új frissítést felraktam, gondolok itt az amd gyári driverre. Nézzük például a legaue of legendet. Olyat csinál pl szépen fut a játék, spellezek egyett és laggol egy olyat hogy odébb kerülök jóval. Elég idegesítő tud lenni. Nemtudom hogy az amd softwarbe kéne állítani valamit, vagy mit tehetek :/ előre is köszi.2017. jan. 17. 12:51
11/22 anonim válasza:
Teljesen offline játékokban is jelentkezik?
12/22 anonim válasza:
Hát apám nálad valami más bibi van. Vagy csak szimplán elcsesztél valamit. Nálam i5 4460-al rx 470-el simán megy maxon röccenés nélkül. Jó,hogy azt nem írod szar a kártyád mert akkor add nekem.
13/22 anonim válasza:
#10 : 12.2-es a legfrisebb relive driver. Abból is a 2017-es verzió. Milyen 12.1-esről beszélsz? Azóta kijött 2 verzió!
14/22 A kérdező kommentje:
16.12.2 van fennt a gépen.
2017. jan. 17. 16:39
15/22 anonim válasza:
Túlmagas fps miatt is lehet ilyen, mert ez a játék kb 30ezres gépen is elmegy kapcsold be a vsync-et
16/22 A kérdező kommentje:
A játék betöltése is lényegesen lassabb lett. Lehet driver probléma??
2017. jan. 17. 18:55
17/22 A kérdező kommentje:
Valami elvan állítva? :/ Kiengyensúlyozott, teljesítménycentrikus beállításokba is teszteltem ugyanez a helyzet, van külön gaming beállítása abba is. Régi amd driverrel lehet jobb lenne a helyzet???
2017. jan. 17. 19:03
18/22 anonim válasza:
Hát próbáld meg, nem veszíthetsz vele semmit.
19/22 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jó, várom az ötleteket. :/
2017. jan. 19. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!