Laptop vagy Asztali PC?
Hello Szerintetek Mi lenne a legjobb? tudom hülye kérdés, de az ismerősöm nem tud dönteni.
A hordozhatóság nem annyira fontos neki, a gép játékra kell. Most Asztali pc je van ami 8 GB-ram GTX 650 TI, és ha jól tudom akkor AMD FX 4100 a többi komponenst nem tudom.
Játékok amire kell: battlefield 4, rainbow six siege.
Nos a kiszemelt laptop az ez lenne: [link]
És az asztali PC
ALAP- MSI B250 BAZOOKA
CPU- Procesor Intel Core i3-7100
GPU- MSI GTX 1050 Tí GAMING X 4G
RAM- Kingston 8 GB KIT DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series
TÁP- Corsair CX450M
HDD- WD Blue 1TB
HÁZ- Cooler Master N200
A laptopért hajlandó volna kiadni a 800 eurót, de Asztali pc-t 700 euró alatt szeretné megoldani. A mi érthető mert később lehet fejleszteni, de laptopot nem!
Monitor, egér, billentyűzet az van és elég jók.
ez a notebook felejtős,gyengébb lenne mint a jelenlegi pc-je.(hahaha 650ti helyett 960m?)
"A laptopért hajlandó volna kiadni a 800 eurót, de Asztali pc-t 700 euró alatt szeretné megoldani."-miért?a gamerkedés pénzbe kerül.
800 euróba bele lehet préselni i5 7500-at és gtx 1060-at vagy rx 480 nitrot.)
a kérdés itt meg volt válaszolva:
"A hordozhatóság nem annyira fontos neki,"
ha nem égető szükség a hurcolászás, akkor pc.
Ha nem lényeges a hordozhatóság és játékra kell, akkor nem tudom, miért kérdés: egyértelműen asztali gép. Ugyanannyi pénzből sokkal erősebb gamer PC-t lehet összerakni, mint gamer laptopot venni.
Fenti gép jó, de lehet, nem ártana egy 500-as vagy 550-es táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!