Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vagy Asztali PC?

Laptop vagy Asztali PC?

Figyelt kérdés

Hello Szerintetek Mi lenne a legjobb? tudom hülye kérdés, de az ismerősöm nem tud dönteni.

A hordozhatóság nem annyira fontos neki, a gép játékra kell. Most Asztali pc je van ami 8 GB-ram GTX 650 TI, és ha jól tudom akkor AMD FX 4100 a többi komponenst nem tudom.

Játékok amire kell: battlefield 4, rainbow six siege.

Nos a kiszemelt laptop az ez lenne: [link]

És az asztali PC

ALAP- MSI B250 BAZOOKA

CPU- Procesor Intel Core i3-7100

GPU- MSI GTX 1050 Tí GAMING X 4G

RAM- Kingston 8 GB KIT DDR4 2133 MHz CL14 HyperX Fury Black Series

TÁP- Corsair CX450M

HDD- WD Blue 1TB

HÁZ- Cooler Master N200

A laptopért hajlandó volna kiadni a 800 eurót, de Asztali pc-t 700 euró alatt szeretné megoldani. A mi érthető mert később lehet fejleszteni, de laptopot nem!

Monitor, egér, billentyűzet az van és elég jók.

#HDD #RAM #GTX 1050 Ti #Laptop vagy asztali PC?
2017. jan. 16. 18:19
 1/9 Trevor. ***** válasza:
Ha nem kell hordoznia, akkor mindenképpen asztali gép. Telefonon is el lehet játszogatni utazáskor, nem kell csak azért laptop.
2017. jan. 16. 18:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ha egy ember a fejébe vesz valamit akkor nehéz a helyes útra terelni, Egyébként utazni nem sokat utazik, ha meg igen akkor meg vezet szóval.
2017. jan. 16. 19:14
 3/9 szántóvető ***** válasza:

ez a notebook felejtős,gyengébb lenne mint a jelenlegi pc-je.(hahaha 650ti helyett 960m?)

"A laptopért hajlandó volna kiadni a 800 eurót, de Asztali pc-t 700 euró alatt szeretné megoldani."-miért?a gamerkedés pénzbe kerül.

800 euróba bele lehet préselni i5 7500-at és gtx 1060-at vagy rx 480 nitrot.)

2017. jan. 16. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:

a kérdés itt meg volt válaszolva:

"A hordozhatóság nem annyira fontos neki,"

ha nem égető szükség a hurcolászás, akkor pc.

2017. jan. 16. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Na ez az.. én is egy i5-7500 at és GTX 1060 3g javasoltam, így pont annyiba került volna mint az a laptop, és mondtam is neki azt hogy a GTX 960M talán egy picivel lenne erősebb a 650 ti nál. De hát ha az ember fejébe vesz valamit, én személy szerint a Asztali GTX 960 4GB-el sem vagyok megelégedve.
2017. jan. 16. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nem lényeges a hordozhatóság és játékra kell, akkor nem tudom, miért kérdés: egyértelműen asztali gép. Ugyanannyi pénzből sokkal erősebb gamer PC-t lehet összerakni, mint gamer laptopot venni.

Fenti gép jó, de lehet, nem ártana egy 500-as vagy 550-es táp.

2017. jan. 16. 19:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát a kérdést azért tettem fel hogy lássa hogy nincs értelme laptoppal szórakozni. Szerintem a 450w os tápnak elégnek kell lennie főleg egy kaby Lake és pascal- hoz. vízhűtés és felesleges led-ek amúgy sem lennének benne.
2017. jan. 16. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:
De saját tapasztalatból mondom hogy a másik oldalt is még lehet érteni. Az a kényelem és komfort amit a laptop ad azt soha nem fogja visszaadni egy pc!
2017. jan. 17. 14:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen. nekem is jelenleg laptopom van, de most én is át váltok pc-re. De azért a laptop marad mert jó néha bevinni az ágyba amikor megunja az ember a játékot és csak böngészne, Youtub-ozna elalvás előtt.
2017. jan. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!