Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire zavaró, ill. mennyire...

Mennyire zavaró, ill. mennyire használható, hogy a mai notebook-okban nincs cd-dvd olvasó/író?

Figyelt kérdés
Nem sokszor, de használok lemezeket. Ezért, most, hogy az asztali pc-met leszeretném cserélni notebook-ra, megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy nagyon sokban nincs lemezolvasó. :-(

2016. dec. 28. 22:18
 1/5 lintint válasza:
Már nem nagyon kell. Mindent le lehet tölteni netről. De ha ez probléma akkor tudsz venni külső dvd olvasó/író-t.
2016. dec. 28. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kényelmetlen, én több GB adatot mozgatok nap mint nap, és erre ma már a lemezek képtelenek. Képzeld el, ahogy 6TB-nyi lemezt cipelsz a táskában. :) Kényesebb a lemez behelyezése, még kényesebb a lemez írása, szállításához is relatív sok helyet kell elfoglalni. Ehhez képest egy pendrive vagy külső merevlemez, esetleg felhőalapú tárhely sokkal jobb megoldás minden felhasználási területhez. Bedugod az eszközt, rámásolsz 500GB-t anélkül, hogy lemezeket cserélgetnél és kész.

Egyébként is minden szükséges dolgot rámásoltam a merevlemezemre a dvdimről, ezért nekem személy szerint már semmi szükségem nincs dvd olvasóra. Ami azt illeti, 5 éve használtam utoljára.

2016. dec. 28. 22:30
 3/5 anonim ***** válasza:
telepités pont lemezröl indul ... usb windows telepitöt még nem találtam ...
2016. dec. 29. 05:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szolj le a CD/DVD-ről. Pendrive sokkal nyerőbb, vagy esetleg külső HDD.
2016. dec. 29. 07:59
 5/5 anonim ***** válasza:
bármikor telepíthetsz USB-ről :D én is használok lemezeket, de csak néha. Jobban jársz ha veszel egy DVD írót, én például HDD-t raktam a DVD helyére a laptopomba, az írót meg beraktam egy ebay-ről vásárolt külső házba.
2016. dec. 29. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!