Nagyon max 220ezert ft-ből milyen számítógépet lehet összerakni, ami játszászra lenne?
Szűken egy i5 + gtx 1060 6gb/ rx480 8gb.
Mellé egy olcsó ház, táp, H110 lap, 8gb ram, 1tb hdd. Kb. ezt lehet kihozni.
Hardveraprón tovább lehet spórolni garis új/alig használt cuccokkal, akár pl. proci OEM változatban...
Monitor és perifériák nélkül:
IPON drága, inkorrekt a gariztatás, stb. Felejtős bolt. Az emberek bizalma még a régi ncore reklám miatt van, onnan ismerik legtöbben.
pcx, compker pl. jobb és olcsóbb is.
#3.Szerintem meg egy korrekt bolt.Garanciás ügy egyik bolt esetben se valami jó.
Szóval tökéletes bolt nincs,mindenki más boltokban bízik meg.
Olvassatok vissza kicsit árukeresőn, mondjuk az elejétől, véleményeket.
De én is tudnék mesélni sajnos... Gariztatás terén egyik se jó, ezt még aláírom, de akkor ne legyen még cserébe drága is, mint az IPON. Összességében 5-10% egy PC-n nem kevés.
PCX-en ott vannak az extra garanciák, amiket vehetsz egy nagy értékű számtógéphez, még ha sérülés is van, akár azt is cserélik 24 órán belül ha jelzed. És még az összes extra dologgal is olcsóbb ugyanaz a gép, mint az IPON-on.
#7.Kösz a véleményét,akkor én se onnan fogok rendelni.
Marad a Compker meg a First Shop.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!