Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó minőségű ujjtámaszos egér?

MGéza kérdése:

Jó minőségű ujjtámaszos egér?

Figyelt kérdés

Régi egerem gagyi netes fajta volt, viszont remekül felfeküdt rá a kezem. Ilyen volt:

[link]

A4Tech Bloody V7M, ez például tetszik, médiamarkt-ban kézhez is próbáltam, nem rossz, bár kissé csúszósnak találtam. Körülnézegettem az elérhető kínálatot, mindenképp olyat keresek, amin meg tudom támasztani az ujjaimat, tehát nem lógnak a padra. Átfogós, tehát két oldalról úgymond homorított oldalú egerek nem igazán jöttek be eddig, azokat kényelmetlennek, hosszú távon tenyérfárasztónak találtam. Tehát az úgymond hosszú, lapos kialakítás nem nekem van kitalálva. Balkezes vagyok, ezért szimmetrikus vagy hasonló kialakítású lenne jó. Logi G300s-t nézegettem, de az nekem igen pici, viszont a hátul kidomborított formája igen jó, csak hát a mérete. Amit még nézegettem, azok a Qpad és a Mionix egerek, bár ezekkel élőben nem találkoztam csak hasonló oldalkialakításút volt alkalmam kézhez próbálni, ebből tudom, hogy jó lenne. Szenzor elég ha közepes minőségű, nem kell csúcs szenzor, nem fps játékra lesz, néha Wot és mivel abban sem vagyok egy ász, így főleg mindennapos használat, böngészés, tehát a kényelem az elsődleges szempont.

Ajánlás 15000-20000 forintig mehetne, köszönöm mindenkinek!

2017. jan. 13. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. jan. 13. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
AULA GHOST SHARK én ezt haszálom rég igen kényelmes pontos egér.
2017. jan. 13. 19:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm az eddigieket, de sajna nem vittek előre a válaszok. Alua az nálam eleve kiesik, az az ebay-os 1000 forintos kategória sajna. Lézer szenzort se szeretnék.
2017. jan. 13. 20:18
 4/7 Hominida ***** válasza:
Örülj neki, hogy olcsón megvehetsz az ebayen valami jót, nem?
2017. jan. 13. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Direkt írja, hogy balkezes, vagy szimmetrikus kéne, ti meg ajánlgatjátok neki a jobbkezeseket. Gratulálok!

Sajna szimmetrikus, ujjtámasszal rendelkező egeret csak egyet tudok: A Razer Ouroboros-t, de az egy pokolra való lézeres hulladék, méregdrágán. Gyárt a Razer jó balkezes egeret (Razer Deathadder Left-Handed Edition), de azon nincs ujjtámasz.

A legtöbb balkezes ismerősömnek a Zowie és a Roccat szimmetrikus egerei váltak be, ezeknél mindkét oldalon van két-két gomb. Pesten pl. a Pixel kereskedőházban mindegyiket kipróbálhatod.

2017. jan. 14. 10:30
 6/7 A kérdező kommentje:
#4: Köszönöm! Elnézek oda "próbálni" :) Úgy látszik, ez is olyan mint a ruha.
2017. jan. 14. 13:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Hominida: Hát vehetnék jó cuccot onnan is, ha csak a kényelem volna a szempont. Igen, a mazer egy gagyiság, de fogásra perfekt. Viszont Aulát tutira nem veszek amikor beírom hogy 5Eur legyen max az egér és dobja is az összes Hama meg Acme Aula cuccot csak más logóval :) Akkor inkább legyen egy normális darab, drágábbért.
2017. jan. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!