Milyen egeret ajánlanátok 20. 000 körül?
Attól függ,mekkora a tenyered stb.
Én ilyen ár környékén nem költeném el túlcsicsázott egérre,például Razer,Cooler Masterek,Asus ROG.
Nekem ez van 1 éve: [link]
csak jó dolgokat tudok róla mondani, borzasztóan simán csúszik az egérpadon,nincs az,hogy például egy BF-ben,hogy egy picit balra pöccinted,és kb a játékban 5-10 centit mozdul. Ennek az egérnek ha megpöccinted,akkor épp csak megmozdul, mester lövészkedni nagyon pontosan lehet vele.
Elöző minden valamire való egér csúszik (tudod a teflon teszi a talpán), ezen kívül amiről te beszélsz az meg főleg érthetetlen...
Sensorban, össze szerelési minőségben perpillanat a Logitechnek nincs párja. Az egyetlen egér ami a pixart 3366-os sensorát használhatja, a többi gyengébb sokkal.
Kis és közepesen kicsi kézre Logitech G Pro, G303, közepes és nagy kézhez G403, G502. Max picivel drágábbak, mint 20ezer. A többi semmivel sem jobb, a Logitech sensorban, gombokban verni fogja őket.
A logitech minden kézre kiadott perpillanat megfelelő egeret én azt gondolom. Nagy súlyal ott a g502, az örök klasszikust követi. A g403 iszonyat ergonómikus, egészen korrekt súllyal és mérettel. A g303 enyhén forma bontó, de egyébként csak ránézésre borzasztó az a forma, amúgy nem olyan rossz. A G pro is a megszokott forma a kis kezüeknek.
A rival sem egy kicsi, és könnyü egér. Olyan hosszú, mint egy vonat, nem is értem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!