Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen egeret ajánlanátok 20....

Milyen egeret ajánlanátok 20. 000 körül?

Figyelt kérdés
Főleg FPS játékokra kéne.

2017. jan. 11. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ,mekkora a tenyered stb.

Én ilyen ár környékén nem költeném el túlcsicsázott egérre,például Razer,Cooler Masterek,Asus ROG.

Nekem ez van 1 éve: [link]

csak jó dolgokat tudok róla mondani, borzasztóan simán csúszik az egérpadon,nincs az,hogy például egy BF-ben,hogy egy picit balra pöccinted,és kb a játékban 5-10 centit mozdul. Ennek az egérnek ha megpöccinted,akkor épp csak megmozdul, mester lövészkedni nagyon pontosan lehet vele.

2017. jan. 11. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Elöző minden valamire való egér csúszik (tudod a teflon teszi a talpán), ezen kívül amiről te beszélsz az meg főleg érthetetlen...

Sensorban, össze szerelési minőségben perpillanat a Logitechnek nincs párja. Az egyetlen egér ami a pixart 3366-os sensorát használhatja, a többi gyengébb sokkal.

Kis és közepesen kicsi kézre Logitech G Pro, G303, közepes és nagy kézhez G403, G502. Max picivel drágábbak, mint 20ezer. A többi semmivel sem jobb, a Logitech sensorban, gombokban verni fogja őket.

2017. jan. 11. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
ugyan ilyen egerem van szinte csak genius -ban jah szenzor és a frim ware típusa és ugyan ez sőt ez enyém már gyárilag teflon talpakat kapott és fele annyiba kerül mint a rival 300 :D ettől függetlenül ez egy nagyon jó egér és egyet értek az első kommentelővel pontosabb mint a posta.
2017. jan. 11. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
logitech egereknél csak a súly a hátrány és furcsa alak amit nem mindenki tud megszokni de náluk vannak a top szenzoros egerek az igaz de ettől még nem rosszabb más egér és fps játékban lehet már nem fog semmit sem érzékelni belőle a kérdező főleg ha ha nem low dpi -on játszik .
2017. jan. 11. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

A logitech minden kézre kiadott perpillanat megfelelő egeret én azt gondolom. Nagy súlyal ott a g502, az örök klasszikust követi. A g403 iszonyat ergonómikus, egészen korrekt súllyal és mérettel. A g303 enyhén forma bontó, de egyébként csak ránézésre borzasztó az a forma, amúgy nem olyan rossz. A G pro is a megszokott forma a kis kezüeknek.

A rival sem egy kicsi, és könnyü egér. Olyan hosszú, mint egy vonat, nem is értem?!

2017. jan. 12. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
a kérdező úgy látszik nem akar írni konkrétumot hogy milyen a fogása mekkora a tenyere . Szerintem feleslegesen írt ide úgy is olyan egeret fog venni ami villog össze vissza azt ki ad érte 20 ezret meg 30 ezer gomb lesz rajta de irodai szenzorral lesz ellátva ebben biztos vagyok .
2017. jan. 12. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!