Egy használt strix GTX970-ért mennyit adnátok?
Figyelt kérdés
Jó szívvel/maximum2017. jan. 13. 00:51
2/8 anonim válasza:
Jelenlegi használt piacot nézve, kb. 65-ért enyhe alkuval talán elmenne vmi fanatikusnak. De igazából olyan 50-maxx 55k lenne a reális érte (ha van gari), ha azt nézzük, hogy ÚJAN, BOLTBÓL kapni már ERŐSEBB kártyát 65-70 között! Ill. hogyha az nvidia ezt megint megjátsza, hogy pl. az 1080-as szintet kb. hozza a Fene tudja mi talán 1160 lesz? akkor borzalmasan semmit sem fog érni már a 900-as széria! Konkrétabban a 970 talán olyan 30-35k körül menne el?
3/8 A kérdező kommentje:
De a 11-es széria még odébb van, nem? Még épphogy kiadták a 1050-eseket, a 900-asok után is 2-3 év telt el mire kijött a next gen.
2017. jan. 13. 06:27
4/8 anonim válasza:
A DX11 már itt van egy ideje. De nem csak a 11 már a 12 is. :)
Ahogy fentebb írták, 50ért még talán eladható.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jött ide a directx, arról beszéltem, hogy minimum 1-2 év mire kijön kövi széria, addig pedig nem veszít sokat az értékéből
2017. jan. 16. 09:01
6/8 anonim válasza:
Bocs 11re a Dx-et értettem :)
Jelenleg nem érdemes cserélni a 970-est.
Volt nekem is, és tudom róla, hogy jó kártya, elvisz mindent. Várd meg a 11-es szériát, akkor már érdemes lesz cserélni. De eladni valószínűleg akkor is nagy ráfizetéssel fogod tudni, de legalább használtad.
7/8 A kérdező kommentje:
viszont az még minimum 2, de inkább 3 év nem? addig felesleges szerintem új szériát kiadnia az nV-nek, amíg az AMD ki nem hozza a következő csúcskategóriáját meg a mainstream kártyákat, ami a tendenciát nézve még évek kérdése. a konzolok a mai pc-s architektúrától már jócskán messze vannak, amíg nem jön ki egy új konzolgeneráció, addig ezekre fognak optimalizálni, tehát felesleges új hardvereket piacra dobniuk. legalábbis ez az én véleményem
2017. jan. 18. 14:12
8/8 anonim válasza:
Ja, de minek cseréled? Jó kártya még mindig a 970, lehet vele játszani medium-ultra között FullHD-n. Igaz, már lecsúszott a saját kategóriájából, de két generációnként elég cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!