Mennyit er ez a mukodeskeptelen laptop?
Figyelt kérdés
Van egy MSI gamer pc-m (azthizem gt750vagy ilyesmi a tipusa) aminek a csatlakozoja amin veszi fel az aramot nem mukodik es a szamtech boltba se tudtak megcsinalni
Azt szeretnem tudni h igy mnnyit erhet
Ezek vannak benne:
Proci I7 es 2.40ghz
8gb ram
Videokartya geforce gtx780 3gbram
Meg van egy dedikalt videokartya is
500gb hdd
Full hd 19" es kijelzo
2012 novemberebe vettem
Mennyit erhet kb?
Akar komponensenkent akar egybe
2017. jan. 11. 12:42
1/4 anonim válasza:
Ramot tudod kb csak eladni, azért kapsz most a megemelkedett memória árak miatt egy tizest.
HDD-t pedig te tudod használni.
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben elvinném egy másik szervizbe is, vagy vedd fel a kapcsolatot egy MSI márkaszervizzel, ők biztosan tudnak majd ezzel kapcsolatban segíteni.
3/4 anonim válasza:
Nekem hp-val volt ugyanez. Alaplapot kellett volna cserélni, az meg majd annyi mind egy új erősebb gép
4/4 A kérdező kommentje:
Aztmondtak h egy alaplap csere jot tenne neki de az nagyon draga lenne annyibol meg mar lehet kijonne egy uj gep
2017. jan. 11. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!