A videojátékokhoz szervergép kell, vagy mi?
Kb. egy hónapja vettem egy számítógépet több, mint 100 ezer forintért(és ebben még nincs benne a billentyűzet, meg a monitor, meg ilyenek), és a Team Fortress 2, meg a többi ilyesmi sz*r is szaggat, meg fagy. Van, hogy teljesen lefagy az egész gép, reset-elni kell.
Otthoni géphez képest szerintem kimondottan erős. Office, Sony Vegas 13, Adobe PS, Obs(képernyő felvevő program), mindent megy rajta. Van ami kicsit lassan(PS, Vegas), de minden szépen elfut rajta amit használok.
Két játékot elvisz. Az egyik a Minecraft, a másik a Stickman Warfare. De mást még nem vitt el. Ilyen autósakat sem, lövöldözősből kb. minden vagy alapból fagy, vagy ha egyáltalán elindul a game, szépen lassan felfűti a processzort !!!100!!! fokra, majd letilt az egész gép a p*csába. Nem hiszem, hogy a hűtéssel lenne a gond, mert így is egy tenyérnyi hűtőborda van rajta 8cm ventilátorral. Plusz a házban is szinte orkán tombol a 2db 12cm ventilátortól.
Ami van a gépben:
ASUS Z97-P alaplap
4Gb HyperX hűtőbordás RAM
Intel Core i3-4170 2x3.7GHz
500Gb SATA Toshiba merevlemez
Ja, és Windows 7 Home Premium van a gépen.
Leginkább az érdekelne, hogy normális e amit tapasztalok. Csak mert nekem furcsa, hogy az előző gépemen minden lassú volt nem csak ez-az. Vagy a legtöbb játék tényleg ennyire leterheli a gépet?
Talán arra tudok tippelni, hogy mivel eddig egy öreg gépem volt, ennek tudatában meg sem próbáltam rajta komolyabb dolgokat futtatni, és ezért nem tűnt fel.
Nyilván nem fogok a játékok miatt Dual Xeon-os ipari gépet venni, de azért jó lenne tudni, hogy ez miért van.
Végig sem olvastam a többi választ. Már ott megálltam, amikor láttam hogy nincsen videókártyád.
Azért szaggatnak a játékok, mert nincsen GPU.
A proci elég jó, szinte mindenféle játékhoz bőven elég.
Legalább egy rx460-at tegyél bele és a legtöbb játék szépen elfut majd vele.
Mondjuk egy kicsit több ram sem ártana.
Meg a tápod sem ártana tudni.
11.
Senki nem tanácsolta. Eddig úgy tudtam, hogy a videokártya bővítésre való, és cak évek múlva lesz rá szükségem. Eredetileg nem játékra vettem, csak unatkoztam, aztán gondoltam kipróbálok ezt-azt.
Elég drágák az alkatrészek, úgyhogy szerintem nem lesz ebből játszás. Marad annak, aminek össze lett rakva, netezni, filmet nézni, meg dolgozni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!