Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs olyan videokártya...

Miért nincs olyan videokártya amibe nekünk lehet ram-ot tenni?

Figyelt kérdés

Pl. DDR3-mas vagy DDR2-es memóriát tenni miért nem lehet? Miért nincs olyan v. kártya?

Igaz csak 64 bites lenne dual-channelben (ha jól gondolom hogy úgy működne mint a lapon) de lehetne akkor akár 4gb memória is.

2017. jan. 12. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

nem még nincs, hanem már nincs.

[link]

2017. jan. 12. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Régen volt, most már nincs, mivel rá van forrasztva a videokártyára, így érhető el a mostani messze gyorsabb adatforgalom.
2017. jan. 12. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a mai napig van két olyan vga-m, amibe lehet tenni. Gyárilag 512-esek, egy Cirrus és egy Trio64.

Kilobyte, persze.

2017. jan. 12. 10:44
 4/6 CspCsj ***** válasza:
Gyengébb kártyákba felesleges ennyi memória, az erősebbek meg rendszerint kaphatók 4GB-os változatban is.
2017. jan. 12. 11:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak nem mindegy hogy 200 ezer Ft vagy max. 20 ezer Ft a bővítési lehetőség miatt. De megnézem ezt a trio-t. Érdekes lehetett mindenesetre.
2017. jan. 12. 11:32
 6/6 CspCsj ***** válasza:

Szerintem érintkezési problémák lennének gyakoriak.

Memóriachip-enként 170 láb (ha jól tudom 1GBájtos a legnagyobb chip), ha már egy nem érinkezik jól, akkor hibák jelentkeznének használat közben.

A gyári forrasztás megbízhatóbb.

2017. jan. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!