Akik értenek a gépekhez, pontosabban az alkatrészekhez, azok kérem segítsenek (többi lent) (? )
A gépem nem jó. Ez ilyen egyszerű. Nekem azt mondták nem érdemes új gépet venni, csak kicserélni olyan alkatrészeket amik feltétlen kellenek : processor, videókártya, alaplap.
Tehát most ha esetleg tudtok ajánlani konkrétan valamit, vagy tippjeitek vannak, hogy mi alapján válasszak, akkor kérlek írjátok meg!
Igazából arra kellene hogy elbírjon pár játékot: Sims 3 + pár kiegészítő ( vagy az összes... ) , Metin 2,Spore
Szóval ilyesmik, egyszerre nyilván nem lesz minden letöltve de kb egyszerre úgy 3 játékkal számolva milyen alkatrészeket kellene vennem?
Kb 200 ezer ft-ből ez kijönne? De ha valami jót tudtok ajánlani ami túl lépi a keretet az sem gond, figyelembe veszem.
Előre köszönöm a válaszokat!
sims 3 + metin 2 ? XDD
wow . Erre tényleg elég agy amd apu-s konfig durván 90-100 -ból egy patent ki jön és még így is túlzás. Ilyen játékok miatt ne hogy 200 kilót ki adj .
Őszintén megkönnyebbültem, hogy olcsóbban is kijön :D.
Egyébként nem az volt a kérdés, hogy szükség van-e cserére, mert az biztos, csak arra gondoltam, hogy ajánlhatnátok valamit.
Kedves Kérdező!
Az általad is leírt "csere" szó azt jelenti, hogy valamit-valamire. Ha nem írod le, hogy mi van a gépedben, milyen ajánlatokat vársz?
Én is úgy értettem, nem vagyok hü..e
De ha leírnád hogy mid van, könnyebb lenne megmondani. (lehet hogy nem mindent kellene cserélni, de lehet hogy az egész gépet)
kérdező, veszélyesen hülye vagy.
azért lenne érdemes tudnunk, hogy mid van, mert lehet nem éri meg cserélni. kicserélni, nem velünk cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!