Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért zúg a winchesterem?

Miért zúg a winchesterem?

Figyelt kérdés
Nyáron vettem uj gépet és minden jó benne csak a winchestert furcsálom mert mikor bekapcsolom akkor több ideig zúg a ventilátora.Mi okozhatja ezt?Nem a por a hibás mert kivan tisztitva.A márkája Hitachi.
2010. máj. 4. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ventis merevlemezről még nem hallottam, de vagy a venti csapágya hibás, vagy pedig akkor jobban van használva. Az utóbbinál általában hangot ad ki; ki lehet küszöbölni. VALÓSZÍNŰLEG!
2010. máj. 4. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok, mármint a ventillátor csapágyas gondja valószínű. "nagyobb" használatnál a kerregés nem baj. (általában) nem okoz gondot. Én ezt gondolom róla. Ha sok pénzed van eliheted szervízbe! :D
2010. máj. 4. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
mer szar? XD am azert mert az kínai vegyél valami márkáast(samsung,Lg) az fogja bírni hidd el
2010. máj. 4. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Előzőnek: Vegyél márkásabbat, Samsung (TV-t), LG (DVD írót vagy TV)-t, és Western Digital winchestert.

Próbálj megy egy fájl másolni (valami jó nagyot) Total Commanderrel (vagy akármivel), ha akkor is hasonló hangot ad ki, akkor egyszerűen azért adja ki bekapcsoláskor, mert tölti az op. rendszert.

Ha hangos berregést ad ki, akkor megpróbálhatod megszorítani a csavarjait, amik a házhoz erősítik. (De ne túl szorosra, az sem jó.)

Ha van rajta ventilátor, akkor valószínű, hogy az zúg.

Kb. ugyanígy csinál egy 9 év körüli winchesterem nekem is, annak nem tudom mi a baja, nem is igazán érdekel, nem az én gépemben van, és fél perc után abbahagyja. Az enyém talán kezd befuccsolni, de a tiednek, mivel új nem kellene rendetlenkedjen...

2010. máj. 5. 15:16
 5/8 A kérdező kommentje:
nem ha fájlt másolok nem ad ki hangot,hanem bekapcsoláskor csak egy ideig de néha sokáig is kiadja..akkor lehet ezek szerint még sincs baja csak ez ilyen..
2010. máj. 6. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért, új korában nem kellene zúgjon... Inkább cseréltetsd ki, minthogy 2 hónap múlva befuccsoljon és elveszíts mindent, ami rajta van...
2010. máj. 6. 14:04
 7/8 A kérdező kommentje:
okés köszi a válaszokat:)
2010. máj. 7. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ventis vinchester.
2010. máj. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!