Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CSGO-ra játszására melyik a...

CSGO-ra játszására melyik a legjobb videó kártya?

Figyelt kérdés
Cseréltem videó kártyát és hihetetlen de kevesebb lett a FPS-em csgoban pedig jóval erősebb kártyát vettem..kérdésem hogy melyik videó kártyákkal fut a legtöbb fps-el a csgo?A többi alkatrész most nem érdekel csakis a videó kártya melyik a legjobb ehhez a játékhoz.

2017. jan. 10. 16:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha tudnám minek szóltál hozzá..
2017. jan. 10. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek gondolom 300Hz-es monitorja van. így mondjuk érthető a probléma.
2017. jan. 10. 18:05
 13/16 anonim ***** válasza:

A probléma az aki nem értené, hogy miért muzsikál gyengébben a gép, amikor a VGA ki lett cserélve közel 2x erősebbre.

Kérdező, próbálj egy formázást és egy tiszta Windows 10 64bit telepítést...

Szinte biztos, hogy a driverekkel van valami gond.

2017. jan. 10. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Esetleg átállítódott a beállítás magasabb minőségre (pl. medium-ról ultra)...
2017. jan. 10. 21:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Videokártya driver teljesen tiszta újrarakás se árthat.
2017. jan. 10. 21:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Magától megjavult... na meg OC-ztam a procit is most a maximum FPS-em 700.. minimum 300.. szóval a probléma megoldva,csak elsőre valamiért szarakodott és rossz érzés volt hogy lecseréltem a videókártyám egy elégé komoly kártyára direkt 6GB verziót vettem és majdhogy rosszabb lett ebben a játékban az FPS.
2017. jan. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!