CSGO-ra játszására melyik a legjobb videó kártya?
Figyelt kérdés
Cseréltem videó kártyát és hihetetlen de kevesebb lett a FPS-em csgoban pedig jóval erősebb kártyát vettem..kérdésem hogy melyik videó kártyákkal fut a legtöbb fps-el a csgo?A többi alkatrész most nem érdekel csakis a videó kártya melyik a legjobb ehhez a játékhoz.2017. jan. 10. 16:36
3/16 anonim válasza:
1. OP rendszer?
2. jelenlegi konfig? Mert ez már erőteljesen behatárolja, mit ajánlott meg mit nem (proci, ram, videokártya, TÁPEGYSÉG, esetlegesen merevlemez)
3.Mi volt korábban váltás előtt?
4. Driver letöltése, tisztán feltelepítése megvolt?
5. Csak Cs:Go-nál, vagy más játéknál is jelentkezik a gond?
Ez jelenleg puffogtatás, hogy ment most meg nem.
4/16 A kérdező kommentje:
Menni megy.. csak kevesebb lett a maximum fps-em mint eddig volt,GTX 760 2GB cserélve Asus strix 1060 6GB mindent frissen feltelepítettem amit kellet hozzá.
2017. jan. 10. 16:50
5/16 A kérdező kommentje:
Eddig csak két játékot próbáltam mondhatjuk csak csgo-nál.Minden maradt a régi tápegység Corsair TX 750w szóval biztosan nem gyenge a táp, vagy gagyi.
2017. jan. 10. 16:52
6/16 anonim válasza:
proci meg ram továbbra is kérdés, mert ha Athlon meg hasonló szintű procik vannak mellette, akkor nem csoda.
Ferrari alá se vágod be a 20 éves használt Lada kereket hogy jó lesz az, mert nem nagyon működik.
7/16 A kérdező kommentje:
i7 4820k + 8GB hyperx beast 2133Mhz
2017. jan. 10. 17:01
9/16 A kérdező kommentje:
Dust2 mapon 290 300fps plafon és elégé fixen 240 felett tartotta,most meg össze vissza ugrál 150 200 250 között,pedig arra számítottam hogy talán több is lehet mint 300 nem hogy meg sem lesz vele a 300.(semmi sem változott csak a kártya a beállítások minden a régi)
2017. jan. 10. 17:09
10/16 anonim válasza:
ha tudnám minek neked annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!