Az okosóráknak nem úgy kéne működniük hogy a csuklóm magam felé fordítom és automatán bekapcsol a kijelző?
Ott az okosóra a csuklómon. Képernyő alapból kikapcsolva ez oké energiatakarékosság.
Kéz felemel csukló magam felé fordít és a kijelző magától bekapcsol hogy lássam is mennyi az idő.
Ennek nem így kéne működnie?
Uis három okosórám is volt egyik se csinálta ezt, mindhármat el is adtam a retekbe.
Volt köztük márkás Sony Smartwatch
félmárkás Ulefone
és no name kínai szutyok
A sonynál még érzékenységet is lehetett állítani hogy mekkora csuklómozdultra éledjen a készülék-hát állíthattam én azt max vagy minre tök8 rázhattam akárhogy a csuklóm azt meg nem nyikkant.
Az ulefone csak a gomb érintésével kapcsolt be
A no name szutyok elvileg tudta ezt de uaz mint a sony: mozgathattam a csuklóm akárhogy az be nem kapcsolt
???
háromból három szar? Hát olyan nincs.
Nincs és mégis van?
Vagy túl sokat várok?
"és miért nem a gyártókon?"
Én semmiféle düh levezetést nem látok. Én kérdést tettem fel és kaptam egy rakat választ melynek zöme inadekvát.
Pl az a barom aki "szerencsétlennek" nevezett. Oszt' mégis miért? mert mertem megkérdezni hogy egy agyonhájpolt drága cucc hogy nem jó a legelemibb feladatra? Egy óra amin van beépített rakétaindító is lassan csak épp időt nem látni.
EZ miért düh levezetés?
Mert egyértelműen csak dühlevezetésnek szánod, és nem komoly választ rá. Pedig a választ tenmagad is tudod: itt tart a technológia. A marketing pedig előrébb van. De itt a gyk-n kevés a marketinges, sz'al nem minket kell bаsztatni, ha beszoptál egy reklámot vagy kettőt.
A cocacolától se leszel boldog és nem jön vissza a csajod, hiába állsz neki kérdésnek álcázott hőzöngést nyomni a gyk-n.
"hát akkor vissza a casio kvarcórára ott csak egy pillantás."
Nahát, csak leesett végre egy újabb embernek a tantusz.
Egyébként te nem emlékezhetsz a piros LED-es kvarcórákra. Nem volt minden LED külön buborékban, mint ma, hanem a számjegyek szegmenseit alkották, a klasszikus felállásban. Mivel sokat fogyasztottak, csak gombnyomásra jelent meg az idő. Ma megint sokat fogyasztanak a kijelzők, mert persze az időt is színesben kell mutatni. Egyszer talán majd lekopik belőle a parasztvakítás, és lesz egy karóra, ami HA KELL, többet is tud.
Akkor mondok még jobbat. Ott rohad a fiókban a szovjet mechanikus karóra amit még apám hozott anno SZU-ból.
Na annál semmi gond.
Naponta felhúzod és ketyeg.
Bőr szíj valódi bőr nem kamu műbőr edzett üveg nem szar műanyag fém ház stb.
Érdemes tényleg elgondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!