Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az okosóráknak nem úgy kéne...

Az okosóráknak nem úgy kéne működniük hogy a csuklóm magam felé fordítom és automatán bekapcsol a kijelző?

Figyelt kérdés

Ott az okosóra a csuklómon. Képernyő alapból kikapcsolva ez oké energiatakarékosság.

Kéz felemel csukló magam felé fordít és a kijelző magától bekapcsol hogy lássam is mennyi az idő.

Ennek nem így kéne működnie?

Uis három okosórám is volt egyik se csinálta ezt, mindhármat el is adtam a retekbe.

Volt köztük márkás Sony Smartwatch

félmárkás Ulefone

és no name kínai szutyok

A sonynál még érzékenységet is lehetett állítani hogy mekkora csuklómozdultra éledjen a készülék-hát állíthattam én azt max vagy minre tök8 rázhattam akárhogy a csuklóm azt meg nem nyikkant.

Az ulefone csak a gomb érintésével kapcsolt be

A no name szutyok elvileg tudta ezt de uaz mint a sony: mozgathattam a csuklóm akárhogy az be nem kapcsolt

???

háromból három szar? Hát olyan nincs.

Nincs és mégis van?

Vagy túl sokat várok?

2017. jan. 10. 10:43
1 2
 1/16 szántóvető ***** válasza:
akkor folyton kapcsolgatna a kijelző ki-be,és merülne az aksi.ha lenne is ilyen funkció én kikapcsolnám.szerencsére gombot kell nyomnom hogy feléledjen.mondjuk az enyém a leggagyibb,legkínaibb,honkongi derék munkások által összerakott készülék.
2017. jan. 10. 10:52
 2/16 anonim ***** válasza:
3 reprezentatív mintának számít a tudományban, szval nyugodtan könyveld, hogy nincs.
2017. jan. 10. 11:01
 3/16 A kérdező kommentje:

"szerencsére gombot kell nyomnom"

szerencsére a magy lófütyit. dolgozom kezemen kesztyű kezemben munkaanyag és akkor anyagot le kesztyűt le hogy gombot nyomjak hoyg az időt lássam?

vagy motorozok bringázok vezetek mindkét kézre szükség van és engedjem el hogy időt lássak???

hát akkor vissza a casio kvarcórára ott csak egy pillantás.

mellesleg: a sonynak egyébként így kéne működnie ahogy leírtam.

de ahogy fórumokon olvasom van akinek 100 feletti okosórája se műkdödik így pedig kéne...

no comment.

2017. jan. 10. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégse "okosak" ezek az órák.
2017. jan. 10. 11:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát na ja. Arra képesek hogy excel táblát nézzek a csuklómon meg böngészőt futassak akár (mert az marha fontos anélkül élni se lehet) de arra hogy órát nézzek rajtuk hát az már extra igény....
2017. jan. 10. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
akkor vegyél egy kvarcórát te szerencsétlen
2017. jan. 10. 11:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem. Ha neked ezek a plusz funkciók nem kellenek, akkor minek vettél okosórát?

Ez most kb. olyan, mintha azon rinyálnál, hogy miért fogyaszt sokat az a szar ferrari.

2017. jan. 10. 12:20
 8/16 A kérdező kommentje:

"Ha neked ezek a plusz funkciók nem kellenek, akkor minek vettél okosórát? "

Madárkám. Én nem azt mondtam hogy nekem a plusz funkciók nem kellenek, és azt mondtam van egy olyan alap dolog, ami ha nem működik, akkor tök8 azon felül még mit tud, mert halott a termék.

Egy olyan mintha kapnék egy kocsit klímával fedélzeti komputerrel golyóálló szélvédővel-csak épp kereke nem lenne.

Marha jó és akkor mit ér az egész??

Mindent tud csak épp menni nem.

AZ okósóra is mindent tud, csak épp az időt leolvasni problematikus.

Hát akkor kuka.

Annál inkább kuka mert van olyan óra aminek az elvárt viselkedést papír szerint bizony tudnia kéne. Tudja csak épp nem működik a valóságban.

2017. jan. 10. 12:38
 9/16 A kérdező kommentje:

ez jött privátban tanulságos.

épp erről beszélek...

"ZenWatch 2-őm van. Ha mozgatom a kezem, de nem akarom, hogy bekapcsoljon, akkor bekapcsol. Ha meg azért mozgatom, mert szeretném, hogy bekapcsoljon, akkor meg b---zik bekapcsolni."

"akkor vegyél egy kvarcórát te szerencsétlen"

minek vennék. van. vagy 20 éves és úgy megy mint új korában.

igaz nem sokat tud de azt legalább tudja.

és nem hol így hol úgy hol sehogy.

2017. jan. 10. 12:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem az egészben, hogy miért itt rajtunk próbálod levezetni a dühödet és miért nem a gyártókon?
2017. jan. 10. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!