Szerintetek mennyinek kéne lennie egy új GTX 1050 és Ti árának? Mennyire van túl árazva?
Szerintetek mennyiért érné meg? Láttam helyeken 60 ezrekért GTX 1050 Ti-okat is, és ahogy olvasom, elég drága, főleg, hogy ott az rx470 ami már mutat némi fejlődést.
Ti mennyit adnátok érte? Mennyit érne meg?
Mennyire van túl árazva? Mi az az ár, amire azt lehet mondani, hogy korrekt?
Az rx460-at például korrektnek tartják.
Ez a sok kérdés, mind ugyan azt jelenti csak átfogalmazva, hogy mások tudtára adjam a kérdés igazi mondanivalóját :)
Köszi
Én nem vennék ilyet, mivel a kátégorajából adódóan nem jó vétel hosszú/közép távra, rövid távra egy 460/1050 is elég.
Egy lépéssel 4gb-os 460 fülött, tehát 45-50 körül jó.
Ha lenne pénzem 40 ért érdekelne.
De ez téged mennyiben érint ?
Csak kíváncsiság, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon drága és nem kéne neki.
Ma kaptam meg az új 1050 ti-t, 3 év garival 45 ezer volt újanon. Tegnap délután rendeltem, kicsit gyors volt.
Szóval az összes itt kiírt válasz hasztalan volt.
Na erről beszéltem.
Ne foglalkozz vele, ő a mindenbe belekötő troll, csak lapozd végig az oldalt és belebotlasz nem kevés helyen.
Drágák a videokártyák sajnos, reálisan 30k körül kéne lennie az 1050-nek.
Nem troll vagyok, csak próbálom felnyitni az emberek szemét, hogy mennyire értelmetlen, és buta dolgokat kérdeznek.
Ebben a kategóriában a kérdések 95 %-ra 1 perc guglizás után lehetne választ kapni.
A maradék 5% meg értelmetlen, illetve gyermeteg.
Ezért én vagyok a hibás, persze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!