Újraindul a gép leállítás után egyből. Kikapcsoló gomb megnyomásával, és ha a start menüből állítom le akkor is. (Win 10,64 bit) Mi okozhatja az újraindulást?
Konfig: Amd fx 8320, cooler master hyper 103 hűtővel Gigabyte ga-970-gaming alaplap
4x4 kingmax hyperx blue ram
Xfx rx 480 8gb rs videokártya
240 gb kingmax ssd
1 tb wd winchester
Fsp 550 W raider táp (próbáltam egy xilence 800 W táppal is)
Lg cd/dvd olvasó/író
Ami hibalehetőségek kizárva eddig:
- szoftveresen minden géppel kapcsolatos ébresztési mód kikapcsolva a beállításoknál.
- csatlakoztattam másik konnektorba
- tápkábelt cseréltem
- másik elosztót is próbáltam
- ahogy elkezdte ezeket az újraindulgatásokat kicseréltem az alaplapot, de utána is csinálta. Vettem egy új tápot, cseréltem processzort, videokártyát.
(tehát az eset kezdete után ami új a gépben: 2x4 gb ram, processzor, videokártya, tápegység, alaplap)
- bios reset, elemet is kivettem 1 napra.
- ramokat átnéztem 1 esével.
- újratelepítettem a gépet.
Ötletem nincs hogy mi lehet a probléma, ha van valakinek ötlete írjon nyugodtan :D értelmes válaszokat várok!!
Bootolj be egy linux live Cd-vel, és onnan is próbáld kikapcsolni.
Bootolj MS-DOS/Free DOS stb. alá, és a házon a kikapcsoló gomb egyszeri megnyomásával (nem tartod) próbáld kikapcsolni.
Mi az eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!