Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép képernyője?

A számítógép képernyője?

Figyelt kérdés
Az van,hogy a tegnap minden tökéletes volt.Este kikapcsoltam a gépem lefeküdtem de másnap mikor bekapcsoltam,a monitor no signalt irt,aztán többször próbáltam és betöltött de ilyen színes vékony vonalak voltak a monitororon meg olyan égett szagot is éreztem.Kikapcsoltam estére már nem éreztem bekapcsoltam és elindítottam Warface kb 5 perc után mikor kattintottam no signalt írt aztán vissza jött a jatek,de ahányszor kattintottam annyiszor irta.Aztan a Windows 10 kiírta,hogy az Ati Radeon Family leállt és utána helyreállt.Windows 10 van Radeon x1600 videokártya 4gb ram 2x 2.13 ghz.Kábelt mindent néztem rendesen csatlakoztatva van.Valaki tudna segíteni,ha új monitort veszek megoldja a problémát?

2017. jan. 6. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

A videokártya haldoklik nem a monitorod.

Nem is értem ha szaga van a gépnek akkor milyen indíttatásból használod tovább mintha mi sem történt volna?

2017. jan. 6. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Hadoklik,jó értem is meg nem is,akkor viszont ilyen géphez milyen videokártyát ajanlasz,honnan tudnám milyent kell venni bele és Mind1 mennyi ramom van úgy is jó a videokártya.Egy olyan kéne amivel továbbra is tudok warface meg kompatibilis a Windows 10 el nem túl draga.
2017. jan. 6. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát az is csoda hogy egy ilyen muzeális darab fut win 10-el.

Használtan egy HD sorozatú kártyát 5-10 körül vegyél.

2017. jan. 6. 17:52
 4/5 A kérdező kommentje:
GIGABYTE GeForce GT 740 OC 2GB GDDR5 128bit PCIe (GV-N740D5OC-2GI) 30 ért megérné
2017. jan. 6. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg 20 alatt se nagyon erne meg a gt740.
2017. jan. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!