Mitől indulhat újra a számítógépem? (néha a kép esik szét, a hang beragad)
Az utóbbi néhány héten többször is magától véletlen időközönként újraindult a számítógépem (6 napig egyáltalán nem, viszont ma már másodjára). Processzor túlhevülés kilőve (újra lett pasztázva, a 75 fokot soha nem lépi túl), videokártya túlhevülésre sem gyanakszom (egy másfél éves kártya). Néha a kép esik szét, ilyenkor a kép becsíkozódik, a hang beragad.
Az újraindulás után a gép azonnal elindul. A probléma eddig egy alkalom kivételével játékok alatt fordult elő (alvó állapotból visszatéréskor). Az érdekes az, hogy benchmark testek alatt a probléma egyáltalán nem fordult elő. Én a táp hibájára gyanakszom, a héten le is fogom cserélni. Ha van bármi ötleteket, akkor hálás lennék, ha leírnátok. (ha még valamire kíváncsiak vagytok, akkor jelezzétek)
i5-2400
gigabyte r9 380 g1 gaming
ddr3 8gb ram
Szerintem is a táp lesz. De nem ártana futtatni egy vírus írtót, illrtve frissiteni a legújabb drivereket.
Amit meg probalj ki , hogy a bill. egeren kivul mas usbs dolog ne legyen bedugva.
Köszi a választ!
A videokártya driver frissítve van. Ez a táp probléma okozhatja esetleg a "becsíkozódást" is? (ami képet linkeltem) Még egy kérdés, ami kicsit off téma: az általam becsíkozódásnak nevezett jelenségnek mi a szakkifejezése?
Ötletem nincs mi lehet a neve. Megnyugtatlak,nekem hetente van ilyen, van amikor játék közben,ugyanez,hang beakad,és villog,csíkok lesznek a képen,és csak a restart segít.
A legjobb az lenne,ha felraknál rá egy friss windowst, full újra rakott géppel (lol), és egy új táppal,vinyóval,vga-val (Kérnél havertól, szervizből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!