Melyik éri meg jobban?
Vegyek egy HTC Legend telefont vagy ugyanennyiért egy számítógépet?
Igazából mindkettő ugyanolyan fontos lenne, telefon mert jelenleg egyáltalá nincs, nem tudok telefonálni. Számítógép azért mert jelenleg egy muzeális antik pentium 4-es, 2.00 Ghz-s processzorral felszerelt gépem van...
Megbánnám a Legendet? És a gépet?
szerintem gép
1. ha telefonálni akarsz akkor van se 7000 ft-ért amivel telefonálnál
2. 1 telefonért nem adnák ki 100000reket
3. a gép jobban megéri
4 a gépet többre tudnád használni
5. mert szerintem a gép:D
most hogy jobban belegondolok, a számítógépem (jelenlegi) arra jó még egy darabig, hogy netezzek, zenéket, programokat töltögessek le. Nem vagyok nagy játékos, ha játszom akkor is inkább ilyen 4-5 éves játékokkal...
Egyik válaszolónak: a telefonra van nagyobb szükségem, de az a baj, hogy csak jelenleg. Lehet hogy fél év múlva már egy számítógép fontosabb lesz.
Telefon javára szolgál még a hordozhatóság... (notebookot nem akarok venni, mert tudom, ha teljes értékű gépre lenne szükségem akkor annyiért már asztalit kapok, notebookkal nem lehet telefonálni...)
Inkább telefont veszek, aztán majd ha lessz megint pénzem, akkor beruházok egy nagyon alap, de könnyen bővíthető gépre...
A későbbikben is várom a véleményeket, ötleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!