Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik éri meg jobban?

Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Vegyek egy HTC Legend telefont vagy ugyanennyiért egy számítógépet?

Igazából mindkettő ugyanolyan fontos lenne, telefon mert jelenleg egyáltalá nincs, nem tudok telefonálni. Számítógép azért mert jelenleg egy muzeális antik pentium 4-es, 2.00 Ghz-s processzorral felszerelt gépem van...

Megbánnám a Legendet? És a gépet?

2010. máj. 4. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
őszintén szólva döntsd el, megbánni egyiket sem fogod, de én gépet vennék az tuti :)
2010. máj. 4. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem gép

1. ha telefonálni akarsz akkor van se 7000 ft-ért amivel telefonálnál

2. 1 telefonért nem adnák ki 100000reket

3. a gép jobban megéri

4 a gépet többre tudnád használni

5. mert szerintem a gép:D

2010. máj. 4. 19:58
 3/5 bp1985 ***** válasza:
Mire lenne nagyobb szükséged? Telefonra, vagy gépre? Ha telefonra, akkor htc, ha gépre, akkor gép:d Bár netezni mindkettőn tudsz, de gépen jobb azért. Nagyonn kijelző, stb. Meg játszani is jobb azért. Tudsz szöveget szerkeszteni, meg ilyenek. Itt neked kell döntened.
2010. máj. 4. 19:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. máj. 4. 20:04
 5/5 A kérdező kommentje:

most hogy jobban belegondolok, a számítógépem (jelenlegi) arra jó még egy darabig, hogy netezzek, zenéket, programokat töltögessek le. Nem vagyok nagy játékos, ha játszom akkor is inkább ilyen 4-5 éves játékokkal...

Egyik válaszolónak: a telefonra van nagyobb szükségem, de az a baj, hogy csak jelenleg. Lehet hogy fél év múlva már egy számítógép fontosabb lesz.

Telefon javára szolgál még a hordozhatóság... (notebookot nem akarok venni, mert tudom, ha teljes értékű gépre lenne szükségem akkor annyiért már asztalit kapok, notebookkal nem lehet telefonálni...)

Inkább telefont veszek, aztán majd ha lessz megint pénzem, akkor beruházok egy nagyon alap, de könnyen bővíthető gépre...

A későbbikben is várom a véleményeket, ötleteket...

2010. máj. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!