Mi lett a gépemmel?
Figyelt kérdés
A multkor bekapcsoltam a gepet jatszottam rajta es vlmi éget szagot éreztem,gondoltam a kàjha de nem.Kiléptem a jatékból,és egyszer csak a kijelző no signalt írt és helyrejött.Azt írta (windows 10 em van),hogy az ATI RADEON FAMILY leállt aztán sikeresen helyreállt.A videokartyával lehet baj?Mikor másnap nem éreztem semmit,akkor játszottam de aztán megint az történt.A ventilátor megy nem tudom mi lehet a probléma.A videokártyám Radeon x1600series,és már 4 éve megvan a gépem.2017. jan. 9. 13:23
1/3 anonim válasza:
Az a kártya 8-10 éves, de ez nem lényeg. Valószínűleg a hűtéssel van valami probléma, felmelegszik a kártya, azért érzed az égett szagot, gondolom, akkor a védelem lekapcsolja. Lehet, hogy egy portalanítás megoldja a problémát.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát,igazad lehet köszi azt fogom csinálni.
2017. jan. 9. 15:14
3/3 A kérdező kommentje:
mondtad,hogy a portalanitas megoldja de nem,v poros volt nagyon de nem ez volt a baj.Megint bekapcsoltam elinditottam a játékot,de 5 perc után no signal volt és kikapcsolt a gép?Aztán újra is indult
2017. jan. 9. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!