Ez elfogadható hőmérséklet? 85-89? Witcher 3 alatt?
Figyelt kérdés
Asus Gtx Strix 1060 oc 6gb2017. jan. 8. 17:23
11/14 A kérdező kommentje:
Hazaértem beállítom kézzel a ventiket!
(Gpu Tweakkel a grafikonon)
Mennyivel rövidül meg az élettartam ha nem automatán hagyom? :)
2017. jan. 9. 09:26
12/14 anonim válasza:
semmit nem rövidül meg . Alapból játékok alatt 55-60 -on kellene pörögjön . Nekem volt nagyon sok kártyám egy időben szokásom volt kézzel 80-90 % -ra tekerni mert tuningoltam és soha nem volt semmilyen negatív hatással a hűtésre mert ilyen szempontból a kártyának a működéséhez nincs köze . Nyilván ha valaki 0 -24 be 99 % -on járatja a hűtést 1 évig akkor csapágyassá válhat de az a napi 5-8 óra játék ami még mindig meg felel a gyári értékeknek semmit nem jelent neki nyugodtan használd így ezzel a gpu élettartalmát növeled mert ahogy írtam 85-89 fok nem tesz jót ezeknek az új kártyáknak .. a régebbieket valóban magas hőfokra tervezték mivel a fogyasztásuk vagy 4 xer akkora volt de ez 90 fok hosszú távon már egy r9 290 -et is meg öl mondjuk 1 év alatt a te kártyád esetében ez pár hónap lenne .
13/14 anonim válasza:
A kari hőmérséklete függ a szoba hőmérsékletétől is. 23 fokos szobában teljesen rendben van ez a hőmérséklet, főleg, ha OC verzió. Ha túlmelegszik, lekapcsol, kidob a játék. Engem mondjuk zavart a hangja, meg hogy befűtötte a szobát és vettem rá egy ilyet:
Most fel nem megy 45 fok fölé és nulla hangja nincs. :)
Ha zsebednek belefér, bátran ajánlom.
14/14 anonim válasza:
# 13/13
hogy lenne már rendben ?
nézd meg az a videót amit linkeltem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!