SAPPHIRE R9 380 4GB Nitro -nak mennyi számít magas hőmérsékletnek?
Figyelt kérdés
Nincs Overclockolva.
A backplate -es változat.
A fan speed Autora van rakva afterburnerben.
pl. Witcher 3 közben fel megy ilyen 90-91 fokokra, CS:GO közben pedig kb 70.
90-91 fokot bírni fogja? Ha nem, akkor ha a házba (Zalman ZM-T4 ) elől tennék egy intake fant akkor mennyivel lenne jobb a hőmérséklet?
2016. máj. 29. 17:03
1/9 Lord Hidan válasza:
Vidd vissza gariba. Nem szabadna ennyinek lennie max 70-75 fok között
2/9 anonim válasza:
Forog a venti? Nem állta el egy pormacska a ventillátorokat?
Sok a 90 fok, valóban 70-75 fok körül kellene mozognia.
3/9 anonim válasza:
egy gariztatást megér.
egyébként HD 6970 örülök,ha 90 alatt marad,pedig most volt frissen pasztázva:D
4/9 A kérdező kommentje:
Szétkaptam a gépet, de semmi por nem volt. Ha nagyon rosz a kábel menedzsment a házban akkor lehet az a gond?
2016. máj. 29. 18:11
5/9 Lord Hidan válasza:
Nem hiszem. A ventik hány %-os fordulaton pörögnek terhelés közben?
6/9 A kérdező kommentje:
hát játék közben néztem és kb 65 körül voltak, viszont most megpróbálok egy custom fan curvet afterburnerrel hátha az segít... pár perc és jelentkezem az eredményekkel
2016. máj. 29. 18:20
7/9 A kérdező kommentje:
Fél óra witcher 3 után 84 fok volt a max. Ez már jó-e vagy még mindig túl magas?
2016. máj. 29. 18:52
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ha elől betennék egy 120 milis intake fant,
hátul meg most is van egy 92 milis outtake ( [link] ) akkor az segítene?
2016. máj. 29. 18:56
9/9 A kérdező kommentje:
Megvan a probléma oka.. Lekaptam a gép oldalát és kicsitt teszteltem a kártyát és hát sajna csak az egyik ventillátor forog, köszönöm mindenkinek a válaszokat nem sokára megy vissza gariba :)
2016. máj. 29. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!