Fiúk! Milyen alaplapot vegyek?
Sziasztok ! életemben most rakok össze újra gépet.
Már ezeket megvettem:
i5 4460 cpu
2x4gb ddr 1600Mhz memória ( azt hiszem hyperx cl9 márka)
600W Cooler Master tápegység.
És egyedül az alaplappal vagyok gondba :DDD A fent lévő dolgokhoz milyen passzolna a legjobban? Nyáron vennék még majd bele egy videókártyát rx460 vagy egy rx470. Nem ér nevetni nő létemre szerintem ez már valami hogy a google segítségével eddig eljutottam. :P És igen játékra fogom használni nem candycrush :D
Mindenkinek megy majd a zöld pacsi, köszi előre is a sok segítséget.
N/22
Ha tudod, küld vissza (elállási jog) és építkezz a 6. generációra, ne a 4.-re. Persze sokan mondják, hogy nem nagy a különbség, de igenis nagy. (majd eladásnál rájössz)
Amit te vettél, azt csak használtan érné meg, de sajnos használtan is annyit kérnek érte, mint a 6.genes cuccokért, így felejtős, ha nincs hozzá semmid.
Tápegységedre látatlanban mondom, hogy szemét (ha beírod a pontos típusát, kiderül).
Olcsó és minőségi: Be Quiet S8 400W - 13k
Hardveraprón LEC-től tudsz venni jó áron 6.gen. procikat, OEM változatban, hűtőnek LC-CC-95.
Alaplapnak legolcsóbb DDR4 Asrock H110M-HDS, kicsit drágább MSI B150M Mortar, Asrock B150M Pro4.
Ram 1x8gb bármelyik hűtőbordás (vagy 2x4, ha 4slot van).
Vinyónak 1tb wd ezex.
Ha már nem tudod visszaküldeni, akkor Gigabyte B85M-D3H.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!