Most vagyok gépvásárlás előtt, de nem tudom hogy milyen alaplapot vegyek. Mi számít jónak?
Figyelt kérdés
Azzal vagyok bajba, hogy amit kinéztem alaplap (Asus Trooper B150 D3) azon 4 usb 3. 0 van, valamint 2 usb 2. 0. Amit gondoltam gépház, (Thermaltake view 27) azon pedig van 2 usb 2. 0, és 1 darab 3. 0. És hogy akkor azok az usb-k az alaplapon vannak, és hogy akkor ami a gépházon van usb-k azokat hogy tudom bekütni, valamint hogy akkor így "mennyi usb marad használható? "2016. nov. 21. 15:47
1/5 Dongaben válasza:
Szerintem...ne az USB legyen a kiválasztás oka, mert 2 db. USB 3.0 is bőven elég.
2/5 anonim válasza:
Neked lehet, nekem be van dugva az egér, billentyűzet, wifi, egy tábla meg egy gamepad, alkalom adtán meg egy pendrive. Nem poénból csinálnak olyan alaplapokat amiken kettőnél több usb van, az hogy neked nincs rá szükséged egyáltalán nem azt jelenti hogy millió és egy felhasználónak ne lenne.
Azt írja hogy hány bemenet van a lapon, nem azt hogy hányat tudsz rákötni. Az alaplaphoz jár majd egy kis füzet, ott egyértelműen le lesz írva hogy hogy kell bekötni, lesz 5db 3.0 meg 4db 2.0.
3/5 Dongaben válasza:
Jogos! Bár kétlem, hogy a felsoroltak között a pendrive-n kívül másnál is érezhető legyen az USB 2.0 és 3.0 közti különbség...
4/5 anonim válasza:
vegyél 4coredual-sata2 alaplapot
5/5 anonim válasza:
Lehet itt típusokat és gyártókat ajánlani, de egyébként mindegy hogy melyik gyártó, 40 ezer körül már jó deszkát kapsz, felette meg már igen jót, Asus Z170K, de ami még jobb az ASUS Maximus VIII Gene, meg a Hero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!