Videókártya, táp csatlakozó nélkül?
Sziasztok.
Szép lassan elkezdtem építeni egy gépet, és már csak a videókártya hiányzik, de nincs pénzem se ilyen 6 gigás 1060-at venni, se 8 gigás 470-et. Ezért egy GTX 1050-t néztem ki magamnak, + amire én használom arra teljesen jó. (medium, esetleg high/ultra grafika gaming, 1366x769)
Egy menő EVGA superclocked verziót kinéztem, de nincs rajta tápegység csatlakozó, a tápegységemen csak 2x8 pin van. Az a kérdésem, hogy így kap -e elég áramot ez a videókártya:
Egy ilyen alaplaból:
Ha esetleg kéne, itt a tápom is:
Igazából attól félek, hogy nem kap elég áramot, és elkezd szaggatni, forrósodni, meg ilyesmi. Csak azért mert nincs a videókártyának külön táp csatlakoztatása. Erre számítsak, vagy hülyeség?
A müködéshez szükséges áramot az alaplap PCI slotból kapja.
Amelyik kártyán nincs külön csatlakozó, az az beéri a max 75W-al, amit egy ilyen slot biztosítani tud.
Bocsánat, időközben nem láttam a válaszod, ezért írtam ki a 2. hozzászólást.
A PCX megint kiszedte azt a kártyát, tehát itt van máshonnan:
Az anniversary széria elég hitvány. És az a tápegység se túl magas minőségű.
"Igazából attól félek, hogy nem kap elég áramot, és elkezd szaggatni, forrósodni, meg ilyesmi."
Nem tudom hogy gondoltad, hogy pont akkor forrósodna fel a kártya ha nem kap elég áramot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!