Valaki letudná írni nekem a pontos áramellátását, csatlakozását ennek a videókártyának? Sapphire Radeon HD4890 1GB DDR5 Videokártya
Mivel nem vagyok egy infó zseni így a ti segítségeteket kérném.
Az alaplapom kezeli a PCIe-t és a videókártya PCIe 2.0 gondolom vagy inkább remélem hogy minden szabványát kezeli... És mivel a kompatibilitáson már túl vagyok már csak az áramellátás és a csatlakozó típusán múlik minden.
A válaszokat előre is köszönöm.
Pontos típust jó volna tudni, de úgy tűnik a vapor-x is 2x6 pint használ, mindegyikre olyan kell. Itt az összes, válaszd ki neked melyik van:
Ez a fajta típús.
És még azt szeretném tudni hogy elég hozzá az 500 watt-os táp vagy kell a 600?
A kép jobb oldalán (a nyák szélén) van 2db 6 pines fekete csatlakozó. Azokra kell áramot adni a tápból.
Nem lehet eltéveszteni. PCI-E van a kábel végén lévő csatlakozóra írva.
500 Watt Power Supply (Suggestion)
600 Watt Power Supply is recommended for CrossFireX™ System
Mi az a CrossFireX™ ?
Mert annak használatával igényli a 600Wattot...
De honnan tudom hogy használom e vagy nem?
De legfőbb kérdés hogy mi az?
Onnan tudod, hogy használod a CrossFire-t, hogy két videokártya van az alaplapon, amik egy híddal össze vannak kötve.
Ha csak egy videokártya vaan a gépben, akkor egészen biztosan nem használod a CF-t
gépedben [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!