Ha úgy érzem hogy már nem jó és veszek egy gamer billentyűzetet az fog segíteni a játékélményében? Mert lehet hogy csak én vagyok ezzel így de a NFS 2015 irányíthatósága nem az igazi vagy csak a billem szar már?
Figyelt kérdés
Most egy Hama klaviatúrám van és tervezek venni egy X by Serioux Kallan háttérvilágítású gaming-et. Mert nagyon úgy érzem a mostani billemen hogy már nem reagál úgy ahogy kéne a kocsi nem vezethető kanyarodáskor úgy ahogy én szeretném. Az a legzavaróbb hogy leragad/beragad és nem jön vissza a gomb a helyére időben. Lehet hogy nem elég stabilak már a gombok amit mondjuk nem csodálok mert minden nap terhelésnek vannak kitéve: Chat, játszás, minden nap használom.2017. jan. 7. 18:00
1/7 anonim válasza:
A billentyű nem lényeg a játékba, ugyanúgy tudod nyomkodni az ASDW-t egy 300ft-os billentyűn mint egy 30000ft-oson
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor a winchesterem a lassú vagy mi ? Már találkoztam azzal a problémával mikor a Dodge Viperrel 370-el száguldok és leesek a mapról a semmibe. De nekem most nem azzal van a bajom. Hanem valamiért úgy érzem hogy a kezelhetőssége a kocsiknak nem az igazi. Pedig billel szeretném játszani ezt a gémet.
2017. jan. 7. 18:31
3/7 anonim válasza:
Autós játékoz miért nem kontrollert veszel? Ég és föld a különbség, a kontroller javára. Ne aggódj, a mai világban már nem ciki, nem leszel tőle konzolparaszt.
4/7 A kérdező kommentje:
Mert eddig minden autós játékot billel csapattam ehhez vagyok szokva és nagyon rátudok érezni. Nem kell nekem se kormány se kontroller se semmi. Csak egy kicsit furán reagál néha a kocsim a játékban.
2017. jan. 7. 19:47
5/7 anonim válasza:
Billentyűzettel nem sok sikerélményed lesz abban a játékban. Még az EA hivatalos álláspontja is az, hogy mindenki használjon Xbox kontrollert. Nem tudom elképzelni, hogy a komolyabb Drift feladatokat bárki is teljesítse billentyűzettel.
A másik: ne dobj ki 10 ezret egy ilyen noname hulladék billentyűzetre, csak mert világít! Semmivel sem jobb minőségű, mint egy 2 ezres. Vegyél inkább egy jó Logitech vagy Microsoft irodai billentyűzetet, fényévekkel jobbak, mint ezek a "gamer" csodák.
6/7 A kérdező kommentje:
Ez érdekes mert azért vannak akik panaszkodtak ennél a játéknál a kontrolleres irányításra. Milyen xbox vagy sima kontrollert vegyek amivel élvezhetőbb lesz ez a game ? Ja az ilyen cuccokba mint pl egy vezeték nélküli kontroller ezekbe kell elem is ugye ?
2017. jan. 8. 13:23
7/7 A kérdező kommentje:
Hol írják ezt a kontrolleres dolgot be tudnád nekem másolni a linket ?
2017. jan. 8. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!