Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Én nekem win10-em volt és...

Mc HZ2122 kérdése:

Én nekem win10-em volt és picit akadozott és nem volt minden az igazi rajta Így hát úgy döntöttem, hogy vossza állítom Win7 ultimate - ra. Ha ez ügyben akkor az jól jönne, hogy win7 ultimate 2015 - 16-os verzióra vagy win10-re vissza állítani?

Figyelt kérdés
Letöltöttem aztán mikor bekapcsolom a számítógépet nézem és win7 ultimate 2009-es van rajta es csak Explorer böngésző van.Mivel azok nemvoltak nekem jók, hogy jobb klikk, gépház, beállítások stb. És akkor letöltök Úgy hogy ajánlani valamit?egyet netről Utorrenttel.

#Windows 7 #ultomate
2016. jan. 28. 06:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Káosz a köbön. :)
2016. jan. 28. 06:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez káosz az tuti! :D
2016. jan. 28. 06:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Van baj te nálad.
2016. jan. 28. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Szóval torrent! Már ki is küldtem te hozzád az ők rendőrséget! Legyél te otthon holnap 10 és 12 óra között!
2016. jan. 28. 10:31
 5/5 tabaki ***** válasza:

A helyesírási hibák nélkül azt hinném, a Google fordította szuahéliből. Nem, mintha érteném, de úgy tűnik, az volna a magva, hogy egy korábbi Windows 7-et sikerült letöltened, mint szerettél volna. Én a magam részéről nem vagyok róla meggyőződve, hogy létezik belőle 2015-16-os verzió, inkább talán a szervizcsomagot is telepítened kéne. Az mindenesetre megtalálható a Microsoft oldalán, de az automatikus frissítés engedélyezésével a Windows maga is telepíti.

[link]

Mivel három helyen is említed, láthatólag ragaszkodol az Ultimate kiadáshoz, ezt bizonyára fontos szempontok indokolják. Mindenki számára tanulságos lenne, ha felsorolnád, mely funkciói miatt nem lehetsz meg nélküle.

2016. jan. 28. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!