Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » újonnan megéri még venni egy...

újonnan megéri még venni egy i5-4460-t?

Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

#8 Rossz felfogás. Ennyi erővel ne egyél skylake-t se, mert már kint a 7th gen, de mindjárt nyakunkon a 8 meg a 9 meg a 10.

Ddr5 ramokról ne is beszéljünk. ÚRISTEN.

Dobd kukába a haswell cuccokat. Ugye??

Megsúgom, rengetegen még mindig használnak 2. és 3. generációs intel i5, i7 procikat mert kiválóak játékra.

Szerintem 5 év kell ahhoz, hogy megérje váltani az akkori generációra.

A haswell NEM halott. Azért mert már van újabb is meg már nem gyártják a lapokat.. mi van akkor? Mindenkinek csak 1 lap kell. Kit érdekel, hogy gyártják még-e? Ha a lap tönkre megy, veszek másikat, esetleg használtat.

Még első genes procikhoz is kapni lapokat használtan, me mondd már hogy az lga1150 már kihalt.

2017. jan. 7. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Ott a pont! +1!
2017. jan. 7. 15:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Leírom még egyszer, mert láthatóan nem értetted meg. A régi termék kikopik, mindegyik. Nem gyártják tovább, mert nem éri meg senkinek, se a gyártónak, se a vásárlónak.

Az hogy mire elég a sandy és mire nem teljesen irreleváns, ha nem kapsz hozzá lapot amibe bele tudod rakni - és újan nem kapsz hozzá, használt lapot venni meg nem jó ötlet. Procit, monitort persze, minden további nélkül, de lapot? Na majd akkor, amikor használt zsebkendőt. A hatodik generáció megjelenéséig lehetett kapni harmadik generációból is procit\lapot, megkérdezem megint, miből feltételezed hogy nem tűnnek el pontosan ugyanúgy a negyedik generációsak ahogy anno az első\második\harmadik? Nem értem mit nem lehet ezen felfogni, régi gpu t sem kapsz már újan sehol, hiába voltak erősebb kártyák régen is - pl gtx 680 keresztbe lenyeli az 1050 et. Az fx ek is csak azért vannak még a piacon mert semmi sem jött helyettük amd től, a zen vonal jó eséllyel változtat ezen.

És de, halott, már jó ideje. Azt jelenti a halott platform, hogy nem jön a foglalatba már új processzor - haswellbe miért jönne, amikor már három generációval előrébb járunk? De értem én, van egy második\negyedik generációs procid, meg vagy vele elégedve, és vérig sértett amit írtam - ez szuper, senki sem mondta, hogy lassúak lennének, nem volt számottevő változás már jóóó régóta, ettől függetlenül butaság ezekre építkezni, újan mindenképpen, mert miért tennéd? Nem számottevően olcsóbb mint a fiatalabb, cserébe ha kivonják a lapokat(és ne legyenek illúzióid, azokat mindig kivonják - mielőtt írnál valami okosat nézz szét a webshopokban, én spec látok 1150, 1151, meg 2011 v3 as lapokoat, melyikbe rakjam a sandy\ivy bridges procimat?) lesz egy drága poháralátéted. Kaby lake egy fokkal jobb ilyen tekintetben, most az intel nem akarja lenyomni a torkunkon az új foglalatot, de most még annyira sincs jelentősége mint eddig bármikor, nagy szar lett a kaby lake.

2017. jan. 7. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!