Megéri hardverapron újonnan/bontatlan termékeket vásárolni?
Persze most olyan eladókra gondolok akiknek sok pirosuk van.
Arra lennék kíváncsi, hogy ők hogyan gariztatnak? Visszaküldik a gyártónak? Illetve ha veszek valamit amihez jár 3 év gari, és az eladó 2 év után külföldre költözik és ott is marad, akkor mi van? Elvesztem a maradék gari időt?
Megérheti, többször vettem pl.procit (OEM) a bolti ár 80%-ért. A garancia meg abszolút bizalmi kérdés, mert ahány eladó, annyi metódus a garira. Ezért veszek csak procit onnan, mert azok nem szoktak, csak úgy elhalni. :)
Még nem romlott el semmim, amit onnan vettem,de papírom mindig volt. Hogy ért e volna valamit, ezt nem tudom.
Én boltból max ramot szoktam venni mert az nem drágább boltban se. Minden mást ha-ról veszek. Garizás meg rajtuk múlik nyilván sok pozitívos tagtól nem kell félni. Én pl videókártyát most garancia nélkül vettem 1 hét próbagarival úgy hogy ciceregve hirdette.
3napig teszteltem nem cicergett viszont dropolgatott. Írtam neki és még ő jött el érte sőt még az utazási költségem is vissza fizette.
Normális embertől kell venni és nem lesz gond.
Ajánlom mondju LeC-et.
Már egy 3470s, 320-as WD Blue + külső tok, 60GB-os V300 Kingston meg egy 120-as HyperX Fury, egyikkel sincs baj, minden úgy volt ahogy azt megírta.
Ennyi.
Megfelelő csomagolás és pontos határidők, ennyi.
Sipitől én még nem vettem semmit és nem is fogok. Egyszer akartam tőle venni egy xfx r9 380 4gb-ot Ráírtam szerint kérdezősködtem még árakról más márkában majd közölte hogy az xfx se annyi hanem már drágább (4-8ezerrel kb) de ha olcsóbb lesz szól.
Hát mondom oké.
Másnap megkértem valakit hogy írjon már rá mintha venni akarna egyet. Persze hogy neki a hirdetésben írt áron akarta adni.. Nagyon korrekt mondhatom.
Persze lehet másnak jó tapasztalata van vele
Azért mondom, nézd meg LeC-et, ő a legtisztább akit látok fent és üzletet is kötöttem vele.
Itt az oldala is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!