Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rx 460 vagy gtx 760? Szerinter...

Rx 460 vagy gtx 760? Szerinterek melyik lenne a jobb dontes?

Figyelt kérdés

Ezt a ket kartyat neztem..

Kb egy arban vannak. annyi hogy az rx ujj a gtx hasznalt de van meg ra garancia.

Szerintetek?

2017. jan. 6. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Régi nvidiat sosem érdemes venni(hacsak nem adják nagyon-nagyon jó áron persze - ez a kártya 460 áron nem buli), már az előző generációval sem foglalkoznak driver szinten, nem hogy az az előttivel. Egy-két kivételtől eltekintve a 460 minden játékban erősebb(habár nem sokkal), kevesebbet fogyaszt, és mivel elég fiatal még várható, hogy a driverekkel erősödni fog.

Szóval 760 at csak akkor ajánlanám, ha 24-26 környékén már hozzájutnál, esetleg, talán.

2017. jan. 6. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Szetinted megéri fullHD-ra venni egy asus strix rx460 (4gb) at..?

2017. jan. 6. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
FHD-ra meg, de az Asus nem igazán ajánlott. Nem képes tartani az órajelet, ez miatt akadások jelentkezhetnek.
2017. jan. 6. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy túlmelegszik azt én erősen kétlem(habár nem néztem utána, de ilyen alacsony fogyasztással egészen biztosan nem kell rá combos hűtés), viszont a legolcsóbb strix amit láttam 50 ezer körül van, ez a kártya annyiért szörnyen drága. 35 ért van sapphire, azt éri meg megvenni, vagy legfeljebb 40 körül ha feltétlen vágyad a 4gb vram.

55 től van már 1050ti, vagy 66 tól rx 470(ez persze elég nagy ugrás árban, de sokkal erősebb mint az 1050ti, szóval én vagy a 460 at javasolnám 40 alatt, vagy a 470 et 66 ért, az 1050ti jelenleg drágább mint amennyit ér szvsz) - már persze ennek csak akkor van jelentősége ha magyarországról vásárolsz, máshol fogalmam sincs hogy alakultak az árak.

2017. jan. 7. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!