Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy oldjam meg hogy minden...

Hogy oldjam meg hogy minden menjen rendesen?

Figyelt kérdés
nemreg kaptam egy amd radeon x1550 vga-t de driver-t nem kaptam hozza nem lehet rendesen videot nezni neha belassul a gep es a videokrtya nevenel is azt irja hogy altalanos microsoft videokartya megneztem a neten hogy ez azt jelenti hogy nincs fent driver probaltam driver boosterrel frissiteni es az azt irta hogy a videokartyam drivere naprakesz de a nevenel a regi gma3100-as videokartyam nevet irta mit csinaljak hogy tudjam feltenni a drivert?

2017. jan. 5. 10:40
 1/9 CspCsj ***** válasza:
Milyen rendszer? WinXP/7/8/10//Linux/Android/MacOS/egyéb?
2017. jan. 5. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:
64 bites win 8.1 enterprise amugy kosz a gyors valaszt
2017. jan. 5. 11:33
 3/9 MGéza ***** válasza:
Amd honlapjáról tudod leszedni hozzá a drivert.
2017. jan. 5. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:
de az nem mukodott
2017. jan. 5. 11:43
 5/9 MGéza ***** válasza:
Manuálisan kell akkor kiválasztanod, hogy melyik kell neked. Lehet ennek a kártyának win 8.1 driverje nincs is, mivel elég régi. Én csak vista drivert találtam hozzá.
2017. jan. 5. 12:45
 6/9 A kérdező kommentje:
en is
2017. jan. 5. 12:49
 7/9 CspCsj ***** válasza:

Itt adnak linket és valaki visszajelzett hogy működött:

[link]

2017. jan. 5. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:
nekem nem mukodott :p
2017. jan. 5. 13:55
 9/9 MGéza ***** válasza:
Nem tudsz mást csinálni, válaszd ki a Vista 64 bites drivert, aztán vagy fel tudod telepíteni azzal, vagy nem. Más lehetőség nincs.
2017. jan. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!