Dreeamworks kérdése:
Vettem? Egy gtx 580 3gb et beraktam a gépbe feltettem a drivereket minden jó volt leszedtem a gta5 öt el is indult rendesen minden már vagy fél órája játszottam mondom felküldöm max ra a setting set vissza léptem a játékba
Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 10:34
1/10 A kérdező kommentje:
léptem kettőt beakadt minden közbe vagy 3 szor "tüdümm"özött a monitor valami hiba miatt elment a monci reseteltem és mikor betöltötte a win 10 et utánna kikapcsolt a monitor párszor még próbálgattam utánna gyári állapotába vissza tettem a win10 et jó volt de ahogy fel tettem a drivert ugyan az történt monitor nem kapcsolt be remélem nem a vga az ugye? Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Esetleg valami megoldás?
2016. dec. 16. 10:35
2/10 A kérdező kommentje:
ja és a monci azt írja hogy "Out of range"
2016. dec. 16. 10:48
3/10 anonim válasza:
vagy rossz a videó kártya , vagy a tápegységed nem megfelelő . Ehhez a kártyához azért már el kell egy jobb fajta 450 -es minimum !! TEhát itt alsó hangon is egy xfx 450 , bq , super flower , vagy 550 -es ami tuti. Esetleg még az is lehet hogy ki van száradva a paszta és túl melegszik .
4/10 anonim válasza:
A leírtak alapján a kártya adta meg magát, ha már az asztalon is villog akkor egészen biztosan nem a táppal van a gond. Újrapasztázni esetleg megpróbálhatod(meg a venti kitakarítását), de túl sok reményt nem fűznék hozzá, kártyát nem jó ötlet garancia nélkül venni, ez az egyetlen olyan hardver ami különösebb előjel nélkül egyszer csak meghal.
5/10 A kérdező kommentje:
na most addig el jutottam hogy újraraktam a gépet és ahogy a kártya d raktam reset és ugyan az mostmár no signal-t ír aztán reset újra csökkentett mód driver törlése és van kép megint érdekes számomra ez valami ötlet ?
2016. dec. 16. 14:31
6/10 A kérdező kommentje:
500w chiefte táp van ben
2016. dec. 16. 14:32
7/10 anonim válasza:
Hibás a videó kártya chip az az ötlet . Hogy rád sóztak egy rossz kártyát amit picit átmelegítettek hogy adjon képet . Hol vetted a kártyát ?? Le merem fogadni jó fogáson ..
8/10 anonim válasza:
úgy átvertek téged hogy csak zörög !!
9/10 A kérdező kommentje:
de akkor az amúgy miért van hogy csak akkor nem ad képet mikor fel van rakva a driver. meg amikor fel van raka a windows beöltését még látni de mikor behozná az asztalt no signal
2016. dec. 16. 17:49
10/10 anonim válasza:
mert ha felrakod akkor nagyobb terhelést kap a kártya magasabb óra jelen üzemel. Ezt rebaloztatni tudod ami egyfajta "javítás" igazából nem lehet tudni meddig megy még utána lehet 1 hónap vagy akár 1 évet is ki húzhat de az ritka , kb 6-8 ezer forint között van . Referencia hűtéses amúgy vagy milyen típusú ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!