Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire számít a +3gb vram...

Mennyire számít a +3gb vram videó kártyánál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gtx 1060 videó kártyát szeretnék vásárolni nagyon oda vagyok a 6gb-s kártyáért de csöppet drága és még HDD-t is kellene vennem szóval kérdésem mennyire számít a +3gb vram.. nem véletlen szeretnék ilyen kártyát komolyabb játékokat szeretnék maxon jatszani gond nélkül... egy i7 proci és 8gb ram mellé szeretném a kártyát +8gb ram is tervben van. Szóval a kérdésem hogy nyugodt szívvel vehetek 3gb verziót meg hddt vagy inkabb vegyek 6gb verziót és később a hddt.. bocsi a helyesírási hibákért (telorol írtam a kérdést)

2017. jan. 4. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez akkor sem kerek. fhd-ben az rx470 simán bezabálja majd a 4 gigáját. a gtx 1060-nak meg erőben több tartaléka van. (lehet dx12 és vulkán alatt másképp van). Vagyis a 470 ereje nem fogy el és simán kihasználja a 4 gb vramot.
2017. jan. 4. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
A gtx 1060 3gb-ja szintén betelik, és hiába van szuflája a procinak, ha a betellt vramot kergeti ürít/olvas és így tovább némi (lehet csak kicsi) fps droppokat okozva.
2017. jan. 4. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha megelégszel Very High beállításokkal, és nem igényled a 8-szoros élsimítást, akkor bőven jó lesz a 3gb-os. Teljesítmény különbséget észre sem veszed a 2 kártya között, az a +3gb vram csak is akkor szükséges ha tényleg mindent csutkára akarsz húzni a következő 1-2 évben. Utána pedig úgy is kevés lesz a kártya az ultrához, ergo fölös a plusz vram. Én nem adnék ezért plusz egy deákot
2017. jan. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!