Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hardvernoob vagyok, nem tudom...

Hardvernoob vagyok, nem tudom összekötni a tv-m és a gépem?

Figyelt kérdés

Hellóka! Tegnap hozzájutottam egy LG 37LD450 televízióhoz, ami már be van kötve, ám a gépemhez is hozzákötném HDMI kábellel, hogy tudjak róla filmet nézni. Nos a géphez már nyilván van kötve egy monitor is, szóval a vidikártyához tartozó HDMI kimeneti nyílás így foglalt. Ámde én nem igazán értek ahhoz, milyen másfajta kimeneti nyílás s kábel létezik, szóval, ha tudnátok segíteni.. :)

Ha jól láttam, akkor a TV-be egyértelműen HDMI dugasz kell. A gépem (lényeges) tartalma:

AMD Athlon II X4 860K processzor

Gigabyte GA-F2A88X-D3H alaplap

Gigabyte GTX960 2GB DDR5 GV-N960WF2OC-2GD videokártya

Szóval, nem tudom ezekben van-e még valami olyan kimenet, ami jó lehet számomra, mert a HDMI-HDMI kábel nyilván nem jó, ha a HDMI port már foglalt. Az elosztós megoldásra gondoltam még, de az bonyolultabb, így is tele vagyok elosztókkal, hosszabbítókkal..

2017. jan. 4. 14:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A DVI nem visz át hangot, de a HDMI igen és a GTX960 átviszi a hangot HDMI kábelen, nekem is Giga GTX960-asom volt és simán átvitte a hangot!
2017. jan. 4. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!