Megéri ezt a gépet vásárolni?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt az oldalt , szerintetek megéri ezt a gépet megvásárolni?Valamint azt szeretném kérdezni, hogy ez ugye már össze van szerelve szóval nekem nem kell összeszerelnem?Meg feltűnt hogy pl amazon-hoz képest olcsóbb az ára mintha én raknám össze, ez mitől lehet?
2017. jan. 4. 00:48
11/18 A kérdező kommentje:
450-et , diákmunkát "csinálok"
2017. jan. 4. 13:33
12/18 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek megvehetem ezt a gépet?
2017. jan. 4. 13:34
13/18 anonim válasza:
Jó lenne ha egy stabil helyre töltenéd fel a képet, ami megnyitható.
Ha 1,5k€ a célzott ársáv, akkor egy ilyet raknék össze (+HDD/SSD):
14/18 A kérdező kommentje:
Innen meg is tudom rendelni?
2017. jan. 4. 14:30
15/18 anonim válasza:
16/18 Brandon41 válasza:
#6 tudod minél drágább egy hardver annál rosszabb az ár/érték aránya, Nem
17/18 Brandon41 válasza:
De minek ebbe hang gkártya mikor amúgy is van egy integrált hangkártya az alaplapban? És az sem egy ócskaság amilyen árba kerül az az alaplap.
18/18 anonim válasza:
az integrál kártya alapból van olyan jó benne mint egy asus xonar annál jobb meg már csak egy hangstúdióba kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!