Üdv! Xiaomi Redmi 3s prime mobiltelefonomnak elfelejtettem a kódját, valaki backuplta /hard resetelt már ilyen telót?
Figyelt kérdés
Xiaomiredmi3s,hardreset,2017. jan. 3. 17:02
1/2 Sobrijozef válasza:
Szia. Ugyanez a lehet a problémám (redmi 3s prime). A gyerekek elnyomkodták a jelszót és azóta lezárt a telefon, kezdőképernyő van hívásfogadás azt hiszem van, de amint feloldanám a képernyőt, kéri a jelszót és hiába adom meg, nem fogadja el. Az ujjlenyomat se reagál. A youtube-on se találtam megoldást a sok variációból, nekem nem adja ki azokat a lehetőségeket amiket a videókban láni. Találtál vagy valaki talált esetleg használható megoldást? Köszi előre is.
2/2 A kérdező kommentje:
Erre én csak ezt a válaszokat kaptam: Addig kell próbálgatni amig nem ajánla fel ,hogy reseteli a telefont./Vagy valami progit kell rárakni a telefonra
2017. jan. 9. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!