Szerintetek melyik a jobb telefon?
Figyelt kérdés
Adott két telefon egy xiaomi redmi 3 pro és iphone 5s szerintetek melyik a jobb ? Tudom a xiaominak sokkal erősebb a hardvere de iphonenak az ios a legjobb op rendszer telora . Ti melyiket választanátok?2016. okt. 28. 05:55
1/11 anonim válasza:
"ios a legjobb op rendszer telora"
Ez fejtsd ki jobban,ma már semmivel nem jobb mint egy android ami kellően erős vast kap és sallangmentes.
Én a Xioami Redmi 3 Pro-t mondom,újabb,jobb és erősebb is.
Az üzemideje talán az egyik legjobb,a MIUI is elég jó.De érdemes inkább a Redmi 3S-t venni az EUstock-ról mert az B20 képes már.
2/11 anonim válasza:
Xiaomi. iPhone még mindig csak villogni jó.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat válaszokat várok még .
2016. okt. 28. 11:09
5/11 b4r4thg válasza:
Pont és is a napokban néztem, és nagyon jónak tűnik a Redmi
6/11 anonim válasza:
Eustockrol 55 ezer forint a Redmi 3s prime, ami november elejétől lesz ismét raktáron. Én nagyon szeretem, érdemes megvenni, hihetetlen luxus dolgok vannak benne :D
7/11 anonim válasza:
Hát szerintem az iphone jobb telefon, nekem már 1 éve megvan és 100%-ban megvagyok vele elégedve, viszont ár/érték arányban a xiaomi jobb választás, valamint ha android párti vagy akkor meg még inkább.
8/11 anonim válasza:
Leírod hogy szerinted az Iphone jobb, majd leírod hogy Amúgy a Xiaomi a jobb .. wtf
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2016. nov. 3. 08:51
10/11 anonim válasza:
Azért az árért, igen jobb deal a redmi. De ezt a kérdezőnek kell eldönteni, hogy melyik felel meg a legjobban az igényeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!