Kell valamit csinálni a videókártyával vagy csak be kell rakni?
Figyelt kérdés
Első buildem eddig lapim volt egy gtx950 est néztem ki magamnak és adnak hozzá ilyen cd izét elvileg. Azzal kell valamit csináljak, vagy ha berakom a kártyát, felteszem a windowst letoltom a játékokat és alapból azt érzékeli?2016. dec. 30. 20:33
1/5 anonim válasza:
A drivert is fel kell rakni. (Illetve ha kell külön tápellátás, azt se felejtsd el csatlakoztatni.)
2/5 anonim válasza:
A következőt kell tenned:
VGA betesz a Slot-ba,ha nem kell külső tápellátás(6/6+2 Pin-es)akkor semmi teendő nincs.Felmész a gyártó oldalra és letöltöd a legfrissebbet.De ha még nem vetted meg előre szólók hogy egy RX460 is felveszi vele a versenyt olcsóbban,azonos áron kapható már 1050 is.
3/5 A kérdező kommentje:
ha nem toltok le semmit akkor a prociba épitettet használja a gép?
2016. dec. 30. 20:38
5/5 anonim válasza:
Na most én értelmeztem rosszul.
Minden esetben a VGA-t használja a gép,terhelés nélkül is ha arra van csatlakoztatva a monitor.
Az IGP-t akkor használja ha arra van dugva a monitor és nincs mellette dedikált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!