Mit kéne csinálni ezzel a videókártyával?
Figyelt kérdés
egy gtx 550 ti videókártyát betettem a gépbe de nem reagál se semmi megpróbáltam használni a drivert de az nincs win 8.1-re ezért felmentem a geforce honlapjára és leszedtem a drivert de ő meg nem észlelte a hardvert, hogyan tovább?2016. febr. 14. 15:38
1/6 A kérdező kommentje:
+eddig integrált vga volt lehet hogy valahogy átkéne állítani erre?
2016. febr. 14. 15:43
2/6 meszike91 válasza:
Be van dugva a tápcsati a vga-ba? (már ha kell neki)
A vga-ba van dugva a monitor vagy az alaplapba?
3/6 MGéza válasza:
Bios-ba is érdemes benézni és kiválasztani elsődleges monitorvezérlőnek a pci-e kártyát.
4/6 A kérdező kommentje:
a vga az alaplapba van bedugva!
A videókártyába nincsen semmi!
2016. febr. 14. 16:00
5/6 A kérdező kommentje:
a biosba ezt hol tudom megnézni?
2016. febr. 14. 16:01
6/6 MGéza válasza:
Hát ez az! Ne oda dugd a monitor kábelét hanem a kártyán lévő csatlakozóba! Alaplap kézikönyve megvan? Akkor nézd meg abban, típus ismerete nélkül ezt nem lehet megmondani. Zongorázd végig a beállításokat, kell egy ilyesminek lennie az advanced north bridge résznél hogy "primary graphics adapter" vagy hasonlónak, ott pci-e legyen kiválasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!