Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet elrontani a gépet?!

Hogy lehet elrontani a gépet?!

Figyelt kérdés

Itthon csinálok minden gazdasági dolgot amit kell bevallások,ügyfélkapus dolgok stb..

mind ezt 10-15 között nem mondom meg hány éves vagyok...

mert ha valaki rám ismer..

Akkor kapok másik gépet ha elromlik.

Lenne rá pénzük csak minek neked. jó ezis..

Hogy lehetne kinyírni?!

Elárulom hogy semmi játék nem megy rajta...

Ja és aki elkezd baszogatni mutasson olyan szülőt akinek a gyereke csinálja a hivatalos ügyeket.

Hogy lehet kinyírnii?

2010. máj. 3. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%
jajnekem de csúnyán hangzik mindegyik kedves segítő kommentje:D
2010. máj. 3. 19:23
 12/19 A kérdező kommentje:

kipróbáltam a sárga fekete kábelest.... és MŰKÖDIK..:'(

NEM Ment utánna 5dik indításra.. már simán....

2010. máj. 3. 19:42
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Miért halna meg attól, hogy kihúzod a proc tápkábelt? El sem tud indulni úgy, nem hogy elromolni...
2010. máj. 3. 21:49
 14/19 omadjoe ***** válasza:
59%

1. vincseszterek a mágneses mezöt nem díjazzák. haver régen mindig panaszkodott, h. eltünnek az adatok a gépéröl. több vinyo is tönkre ment nála, egy alkalommal amikor ott voltam nála, a tesoja a gép alatt lévö fiokot kihuzta, és rögtön láttam a hibát. a fiok telis-tele volt mágnesekkel. szoltam neki, h. ne ott tárolja. majd amikor eltüntette a mágneseket a fiokbol, utána megszünt a vinyo problémája... ...de addigra már a sokadik vinyot dobta ki a kukába.

2. huzd le a ventilátorokról a tápkábelt, és ugy használd. alaplap BIOSában kapcsold ki a tul hevülési védelmet.

3. ha régi IDE-s géped van, üzem közben egy kicsi drot darabbal zárd össze a 4 eres tápkábel piros(+5V) és sárga(+12V) kábeleket igy a gép tuláramot kap, s valszinü nem éli tul a gép.

4. vedd ki a memoriákat, majd eröltesd vissza öket ugy, hogy hajoljon meg az alaplap. akkor az alaplap megpattan, és memoria hiba hangjelzés kiséretével nem indul el.

hirtelen ennyi ötletem van.

2010. máj. 4. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

A 18:36-os vok

Bocsi én emlékeztem rosszul!

Pont fordítva kell , csak a (2fekete-2sárga) 4-es csati maradjon , és a 20 vagy 24 tűst húzd le.

Így indíts.

Az igazság szerint amikor elszállítottam egy P4-es alaplapot , akkor a lustaság fél egészség elve alapján ugy akartam tesztelni egy másik gépet , amiben nem volt táp, hogy nem csavaroztam ki az én házamból, csak áthuztam bele a kábelköteget, s mivel egy P3- ast teszteltem, nem volt szükség a 4- érintkezős csatira, így az feldugva maradt a P4-en.

Az a P4 alaplap kuka lett.

Bocsi az előző fals infóért.

pápá

2010. máj. 4. 17:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Szedd le a processzor hűtőt egy pár percre. Az mindent megold.
2010. máj. 6. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Na , megoldottad???
2010. máj. 15. 07:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Végül most kaptam újat hehe .:D
2010. nov. 25. 17:29
 19/19 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
#15 elég vicces lenne mert a 24 pines kábel nélkül nem indul el a táp.
2017. nov. 29. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!