Nem érzékeli az összes ramot?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma cseréltem a gépen procihűtőt, és mire kapcsolom be a gépet csak 4 ramom maradt... Kihúztam közbe, de ugyan úgy vissza illesztettem a helyére mint ahogy volt.. 12GB-ramnak kéne lennie, de csak 4et ír.. most bent van mind a 3x4gb ram, de csak 4 et "észlel".. egyesével bedugtam a ramokat ment mind.. Eddig a 12ram hibátlanul ment..1333-as 8ram a másik 4 1600-as de úgy tudom vissza húzza a ramot (ami eddig hibátlanul működött...) Miért csak 4 et észlel?
2016. dec. 28. 16:37
1/7 A kérdező kommentje:
DDR3-asok az lemaradt.
2016. dec. 28. 16:39
2/7 Dongaben 

válasza:

Próbáld meg a másik szabad slotban.
3/7 A kérdező kommentje:
alaplapom: INTEL DH67GD mATX
2016. dec. 28. 16:41
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy is próbáltam őket, de sehogy sem akarta érzékelni a többit.
2016. dec. 28. 16:41
5/7 anonim 

válasza:

Pedig ez kontakt hiba, ha csak nem sikerült olyan balfszul megfogni valamelyik modult, hogy a statikus töltés hazavágja, de valószínű azt kisípolná.
Egyesével berakva (felváltva) mi a helyzet?
6/7 A kérdező kommentje:
Működnek úgy, ezért nem értem
2016. dec. 28. 16:53
7/7 A kérdező kommentje:
Egyesével működnek.. De ha nem az első slotba rakom, hanem a 2-ba próba képpen akkor ugye csipog 3-at..
2016. dec. 29. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!