Jokeee kérdése:
Nem vagyok anyira jartas ebben a temaban. Olyan kerdesem lenne, hogy asztali GPU letezik-e vagy lehet-e mar kapni?
Figyelt kérdés
Van egy Asus ROG laptopom i7 CPU 3,33 Ghz csak a GPU mar kicsit gyenge Nvidia 860M. Kiszeretnem boviteni 960 vagy ez folottire. De laptopnal ez ugye kicsit komplikalt. Esetleg hol tudnek beszerezni/venni? Es milyen csatlakozassal tortenik a mutatvany? USB 3. 0 vagy HDMI? Kerem az idiota kommentek mellozeset es azt is, hogy ilyen draga olyan draga. Kulfoldon dolgozom had en dontsem el, hogy meg-e eri vagy sem. Koszonom a segitseget. Tovabbi jo szorakozast ;)2016. dec. 28. 15:59
11/11 anonim válasza:
Mintha az első ötletem nekem is ez lett volna, nem???
Béke, jó a kocsi de rossz a témakör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!