Nem vagyok anyira jartas ebben a temaban. Olyan kerdesem lenne, hogy asztali GPU letezik-e vagy lehet-e mar kapni?
Nem tudom, hogy en tettem fel-e rosszul a kerdest de sztem ti nem ertitek...
"Nem tudom beletenni a laptop ba xD"
Nem is akarom!
Szoval.
Asztali GPU "videokartya dokk"
Olyan mind egy kulso HDD "merevlemez"
Nem akarod megbontani a geped vagy nem is lehet. Mit csinalsz?
Veszel egy kulso 500 GB merevlemezt.
USB radugod a gepre es lass csodat mar is van egy plusz merevlemezed.
Asztali GPU ugyan ez. Megveszed + hozza egy Nvidia GTX 1070 vagy 80 belekattintod radugod laptopra es bumm kesz is.
Olvastam, hogy tesztelgetik.... De az is lehet, hogy mar a piacon van..
Igaz sajnos a mondas: Segits magadon az isten is megsegit.
Tessek mar a piacon is van.
Okostojasok.
Olyanok adnak valasz kommentet akik meg nalam is sokkal rosszabul ertenek a dolgokhoz...
Kar volt beirnom.....
Itt megmagyarazzatok meg azt is, hogy 5x5 az 30 !!!!!!
Aha... vegyél 2000 dolcsiért egy Razer laptopot, amivel ez a vacak kompatibilis, aztán vedd meg ezt a vackot 500 dolcsiért, meg még vegyél bele egy videokártyát is. Videokártyával együtt simán 850 ezer ez a kombó és ez a böhöm dokkoló pont a laptop hordozhatóságát öli meg. 850 ezerből meg már egy bivalyerős asztali gamer gépet raksz össze monitorral, mindennel együtt.
Magyarán: csak a pénzes idiótáknak való.
Arról nem is beszélve, hogy a Thunderbolt 3 (ami egy proprietary interface, ami alig van valamin) átvitele a harmada annak, amire a PCI-E 3.0 képes.
Csak megszuletett a kerdesemre a valasz :)
De azert meg utanna nezegetek, hogy mikent hogyan es miert. Mostani laptopm is 300 volt tavaj vettem.
Ha ez a cucli 400 -450 be megall elgodolkodtato.
Ugyanis igy nem kell 2 evente allandoan gepet vennem.Csak video kartyat es gatya ;)
Asztali pc meg nem jo mert sokat utazom ;)
Talan van mar mas laptop is a piacon amin van ilyen csatlakozasi lehetoseg.
"Asztali pc meg nem jo mert sokat utazom ;) "
"Mivel a grafikus dokkoló 4,94 kilogrammot nyom... ... otthonra remek megoldás egy laptophoz"
Lesz egy laptopod 1milláért ami 7 kiló, mert sokat utazol, aztán kiskocsid van-e hozzá??
És utazás közben miről eteted az 500 wattos tápot??
Te sem tudod mit akarsz és akkor mi vagyunk az okostojások???
Ez csak egy elmelet.
Egyebkent utananezegettem eleg huzos lenne osshealitani egy ilyen kombot.
Sokkal jobb ha vesgek egy laptopot ismet 980 vagy 1080 es GPU val.
Thunder mar sok laptopban jelen van egyebkent 400 ert mar kapsz de abban mar benne a 980 vagy az 1070... Akkor meg minek a dokkolo...
Egyebkent UP To 40 Gbps a thunder nem is olyan rosz.
Hordozhatosag csak laptopot hurcolaszom magammal. Ha hazaerek akkor csak osszedugnam es enyi.De 800 korul alna meg az meg tenyleg sok....
Amugy ha nagyon akarja az ember kocsihoz is van atalakito szivargyujtos ami 220 ra alakit ;)
Jah es van autom is :D
Szep napot.
Beke ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!