I7-2600k hőmérséklet, vajón jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most vettem egy i7-2600k-t és nem tudom mennyire jó, youtubozásnál 45fok...Játék közbe meg 60-65fok..(Valami gyári proci hűtő) Ha ez számít akkor 12GB-ramom van dd3-as. Ha valaki tudna linkelni egy jó proci hűtőt max 15ezer forintig annak örülnék! :D
Előre is köszönöm a segítséget!
2016. dec. 26. 13:31
1/3 P.O.C. válasza:
Gyári hűtőnél teljesen normális.
A mostani CPU hűtő termékkínálatból annyira nem vagyok képben. De a robusztusabb hőcsöves, nagy ventilátoros cuccokkal nem lehet melléfogni. Pl.: Zalman CNPS5X
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Azt szeretném kérdezni, hogy az miért lehet, hogy egy játékba 10 percig van 280fps-em aztán meg csak 100...egy jó ideig.. lehet azért mert túl meleg a proci és vissza vesz a hatékonyságából?
2016. dec. 26. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!