Merevlemezek hőmérséklete? (többi lent)
Nemrég a Hard Disk Sentinel nevezetű kis angyallal megnéztem a merevlemezeim állapotát. Minden csodás volt! Semmi probléma, szerencsére. :)
Aztán merült fel bennem a kíváncsiság, hogy az SSD-m miért mindig 30 C°-os... Mikor beindítom a gépem, az 1TB-os HDD 15 fokról indul felfelé, majd 26-27 körül megáll, míg az SSD azonnal Boot után, majd pár óra használat után is változatlanul 30 C°-os...
SSD átlag 30 C°
HDD átlag 18 C° (nemrég tettem fel a progit, mikor sokat használom a gépet, ahogy mondtam, felfelé megy)
Tehát a kérdésem: Az SSD-k mindig 30 fokosak? Vagy csak én vagyok ilyen kivétel? :D
Különben egy Corsair Force LS SSD-ről lenne szó.
Előre is köszönöm:
MakroBox
UI.: Próbáltam keresni gugliban, de ilyen hosszú cuccra (az ssd mindig 30 fokos) nem dobott ki semmit, az SSD hőmérsékletre pedig csak a vinyójukat féltő szintén ehhez hasonló kérdéseket, így nem találtam semmit sem erről...
Köszönöm szépen a válaszokat, igen, akkor valószínűleg a Sentinel nem méri. A HDD 16 fokon, és ahogy írtam, az SSD 30 fokon kezdi.
Köszönöm szépen,
MakroBox
(UI.: Utólag rájöttem, hogy milyen h*lye vagyok, ha egy helyen van, nem lehet az egyik 30, míg a másik 16 fokos...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!