Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Budapesten merre van gyors...

Budapesten merre van gyors számítógép szerviz a két ünnep között?

Figyelt kérdés

Van egy gamer PC-m, tegnap játék közben kikapcsolt, gyorsan lekaptam az oldalát és éreztem, hogy a tápegység nagyon forró. Gondolom túlmelegedett (szegényem ritkán volt portalanítva a 6 év alatt), miután kihűlt, megpróbáltam újra elindítani, bekapcsoláskor mindegyik ventilátor felpörög, az indítógomb LED-je is kap áramot, de fél másodperc után minden leáll, az alaplaphoz csatlakozó eszközök (pl. vidkártya, LAN kábel) továbbra is világítanak.

A probléma, hogy én elmennék venni egy új tápot (amint nyitnak a boltok...), de mi van, ha az alaplapban vagy a prociban ment tönkre valami? A legutóbbi szervizelésnél is a táp volt a hibás, akkor még egyáltalán nem értettem hozzá és 2 hetet állt a szervizben, most viszont egy nagyon gyors javításra lenne szükségem és szinte biztos, hogy a táp a hunyó.

Nincs valahol egy olyan szerviz, ahol gyorsan le tudják csekkolni, hogy valóban ez a baj? (Igen, a legegyszerűbb az lenne, ha rákötnék egy másik tápot, de nincs a közelemben semmilyen ismerős akinek lenne egy fölös darabja)

2016. dec. 26. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Leszkadanda kezed ha portörlő rongyhoz érne vagy mi? Először tán takírtsd ki a mostanit.
2016. dec. 26. 11:47
 2/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
OFF: Milyen tápod van?
2016. dec. 26. 11:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Azóta már kitakarítottam, modell: HKC USP-5550
2016. dec. 26. 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

....Igen. Mihelyt nyitnak a boltok, vegyél másikat.. Azt meg dobd ki.

/FSP,Corsair stb..., ha már gamer pc/

2016. dec. 26. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezért nem jó a tápon spórolni. Itt az eredménye. Veszünk 932.545 forintért gépet, és melléje 5000 Ft-os tápegységet.

Jó márkák: FSP, Corsair, XFX, esetleg Chieftec, de azt gyengébb gépekbe inkább. Drágábbaknál meg Seasonic.

Legalább 10-15 ezerért vegyél tápegységet, és ne azt nézd hogy 999 Wattos, jó lesz egy 550 Wattos is.

2016. dec. 26. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!