Thomas01234 kérdése:
Miért sötétül el a kép játék indításál?
Figyelt kérdés
Alaplap ASrock: N68-GS4FX
Videókártya: Asus r9 280 3GB
Táp: Corsair VS 650
proci: AMD FX 8300
memória: Kingston 8GB 1600 MHZ
Most cseréltük ki a videókártyát erre a karira. Barátomtól vettem problémamentesen működött nála ez ezer %. Driver legfrissebb,táp tesztelt, havernál működik a kártya teljesen hibamenetesen. Egyszerűen ötletem nincs teszternél is elmegy a kép valamint játék indításnál. Esetleg BIOS probléma? Várom az ötleteket
2016. dec. 25. 14:18
1/6 MGéza válasza:
Nem hinném. Lehet hogy tesztelt a tápod meg eddig nem volt vele semmi gond, de az elsötétülés szerintem tápellátás elégtelenséget jelez. Windows eseménynaplóba nézz bele, ha ott kernel power hibákat látsz, akkor biztos így is van.
2/6 MGéza válasza:
Mindenesetre próbáld ki a haverod tápjával is a te gépedben, ha azzal gond nélkül megy, megvan a bűnös.
4/6 A kérdező kommentje:
a táp teljesen új 2 napos :)
2016. dec. 25. 16:27
5/6 A kérdező kommentje:
Viszont ha visszarakom a régi videókártyát azzal meg nem megy el :(
Ebből kifolyólag gyakanakodtam a videókártyára.. de havernál mikor tesztelte max 2x ment el a kép de miután felrakta a drivert rendesen magánál, 4 órát játszott rajta próbaképpen teljesen problémamentesen
2016. dec. 25. 16:30
6/6 anonim válasza:
Attól, hogy valami új, még nem biztos, hogy jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!